Promotie 69% – Colac gat pentru bebelusi

14 martie 2018 la 10:33 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

Parintii vor confirma cu siguranta ca este foarte dificil sa ii faci baie unui bebelus, daca acesta pur si simplu nu agreeaza ideea de a sta in apa. Desigur ca acesta nu este cazul tuturor bebelusilor, deoarece fiecare dintre noi am vazut si bebelusi pe care nu ii mai poti scoate din apa. Daca adultilor li se pare relaxanta ideea de a sta in apa fierbinte, intinsi in cada, nu este si cazul unora dintre bebelusi, care atunci cand stiu ca vine ora baitei, zbiara cat ii tin plamanii.

De aceea, din dorinta de a le veni proaspatilor parinti in ajutor si de a face baia mult mai distractiva pentru cei mici, magazinele online au inclus printre produsele lor si colac gat bebelusi, recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 24 luni, conceput special pentru baie in casa, precum si pentru inot si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. Daca va incadrati in categoria mentionta atunci grabiti-va si achizitionati un colac pentru copilul dumneavoastra de pe http://www.toysmall.ro, deoarece au discount la acest produs de 69% fata de pretul standard. Este o promotie pe care nu o puteti rata.
Multi dintre copii se lupta cu anxietate in timpul scaldatului, iar colacul ii va scapa de aceasta si nu numai, va fi de ajutor pentru acestia sa invete sa inoate mai repede pe cont propriu. Sunt foarte bine cunoscute beneficiile pe care le are inotul asupra sanatatii precum dezvoltarea sistemului cardiovascular sau cresterea rezistentei, ajutandu-l astfel pe cel mic sa se dezvolte armonios si sa fie sanatos.

Este indicat sa ii achizitionezi bebelusului tau colac pentru gat cat mai din timp, pentru ca acesta sa se obisnuiasca cu el si astfel sa prinda drag de apa si implicit de ideea de inot. Colacul este solutia perfecta de a-ti usura munca, prioritatea ta fiind aceea de a il supraveghea.

Chiar si medicii pediatri, neurologi, ortopezi au sustinut mereu ca inotul copilului ajutat de un colac pentru gat este de foarte mare ajuor la dezvoltarea armonioasa precum si la intarirea sanatatii fizice. In cazul bebelusilor care se confrunta cu probleme neurologice, colacul pentru gat este, de asemenea, considerata a fi de mare ajutor, deoarece, purtandu-l, copilul va avea o pozitie corecta in apa si va efectua numeroase miscari, colacul avand functie doar de a-l  sustine in apa. Specialistii recomanda ca folosirea colacului sa de faca chiar de la nastere, de la 3-4 saptamani de viata ale copilului, pentru ca acesta sa il accepte, sa se obisnuiasca cu el, si astfel va inota mult si cu placere.

Astfel, cunoscand beneficiile colacului de gat pentru bebelusi, nu ezitati sa achizitionati varianta potrivita raportat la varsta bebelusului dumneavoastra. Promotia de 69% se aplica la toate modele disponibile, astfel incat puteti alege dintre variantele de colac cu dimensiunea de 34 cm sau 39 cm, forma rotunda sau hexagon, si in functie de sexul bebelusului dumneavoastra aveti la dispozitie culorile portocaliu, verde, roz sau albastru. Nu mai stati pe ganduri si alegeti acest produs care il va face pe bebelusul dumneavoastra sa stea la baita de drag, relaxat, fara sa planga si care, nu trebuie sa mai specificam, va usura foarte mult si munca dumneavoastra.

 

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.