Cum ne pregătim pentru antrenamentele la sala de forță

17 august 2017 la 10:26 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

Atunci când începi antrenamentele la sala de forță, îți dorești cu ardoare ca rezultatele să apară cât  mai repede. Starea ta generală se îmbunătățește după fiecare sesiune la sala de fitness, însă știm cu toții că efectele vizibile dau un boost imediat ego-ului nostru, care ne ajută ca data viitoare să fim mai dedicați antrenamentelor.cellucor-c-4-explosive-60.jpg

Așadar, dacă odată intrați în sala de antrenament, suntem dedicați trup și suflet programului de exerciții fizice pe care ni l-am propus, trebuie să venim și cu temele făcute de acasă. Așa ajungem să discutăm și despre pregătirile preliminarii antrenamentelor propriu-zise.

Bineînțeles că trebuie să avem o încălzire corporală corespunzătoare, dar pe măsură ce avansăm cu exercițiile trebuie încă dinainte să ne îngrijim de dozarea energiei și, de ce nu, să avem parte de un surplus de energie cu ajutorul diverselor sortimente de suplimente sportive.

Datorită aportului adus de creatină în organism, acesta se va reface mult mai repede după sesiunile istovitoare ale antrenamentelor-maraton, plus că vom obosi mult mai greu decât am face-o în mod obișnut. Astfel de suplimente trebuie adinistrate în cantități moderate, să nu se facă abuz de ele și pentru a le cunoaște adevăratele proprietăți, de fiecare dată când se încearcă un nou sortiment, este chiar indicat săs e citească prospectul  acestuia.

Pentru a preveni deshidratarea, cantitatea de apă ingerată, atât în timpul, după, dar și înaintea antrenamentelor nu trebuie uitată. Cu această ocazie, se poate dizolva în sticla de apă pe care o aveți pregătită preantrenament suplimentul sportiv cu carnitină. Mai mult, el poate fi administrat și pe parcusul sesiunilor de forță, așa încât atunci când corpul dă semne de slăbiciune și de uzură motivațională, carnitina să poată pompa și să împingă corpul până la limitele sale.

 

 

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: