Sub pielea mea …

21 Ianuarie 2016 la 2:37 pm | Publicat în Sasha | 2 comentarii
Etichete: , , , , ,

partie pentru ski romania

Mă uit pe geam și văd că ninge ca-n basme. Feeric, dar nu prea. Sigur ai aflat și tu deja asta, ți-or fi spus prietenii de pe net, așa că te pregătești să pleci la ai tăi, acasă, s-ajungi pe pârtie și să te dai cu placa. Îți faci bagajul, iar lângă clăpari vezi mănușile mele de ski. Îți amintești ultima vacanță petrecută împreună și începi să te întrebi ce s-a întâmplat cu noi, cu mine, cu tine, cu toate iluziile ce le-am trăit și care au degenerat în planuri nefinalizate, nici împreună, dar nici separat.

Acum suntem doi străini care privesc separat pe geam…căutându-și unul altuia privirea…

Studiezi prelung telefonul care nu mai sună, o cauți pe ea, care nu-ți mai scrie, iar ție ți-e prea … cumva să-i scrii tu, dacă nu-ți răspunde, dacă o deranjezi, dacă e cu altul, dar dacă-ți răspunde ce-i vei spune, cum să începi ?! … așa că nu mai începi nimic, lași baltă tot, trântești totuși în bagaj și mănușile ei, deși ești conștient de faptul că șansele sunt mai mici decât minimale ca voi doi să mai fiți împreună pe aceeași pârtie, iar dacă totuși acest miracol s-ar înfăptui, de data asta ea nu va mai schia de mână cu tine, ci poate altul o va culege de pe părtie, căci știi cât de neîndemânatică și împiedicată e, dar totuși ți-o amintești cu drag așa copilăroasă cum e ea..

Ești întrerupt din gândurile tale de o cădere zgomotoasă. Dacă ea ar fi fost acum cu tine, te-ar fi chestionat ironic referitor la sintagma anterioară, ce, de parcă pot fi și căderi nezgomotoase, mai ales pe parchetul rămas gol, așa cum îi plăcea ei să patineze prin apartamentul tău. Hmm, chiar și după atâta timp, încă îi mai simți prezența, deși în unele nopți te străduiești cu greu să îi identifici parfumul cules de prin amintirile tale, ale voastre … Zgomotul o fi probabil de la pisică. Întorci totuși capul și peste umăr o vezi, doar că e o altă..felină. Ai și uitat de ea, că a rămas la tine, oare cum s-o trimiți acum la plimbare, ea chiar nu vede că tu ești pe picior de plecare ? Noaptea a trecut, deci seara s-a terminat, vraja s-a spulberat, de ce continuă să-ți scotocească prin șifonier după un tricou ? Ce o face să creadă că are dreptul ăsta ?!

Până să te dezmeticești, amețit, cu cana de cafea încă aburindă-n mână, te surprinde privind în gol, prin ea, îți vede bagajul, te întreabă unde pleci, n-apuci nici să o auzi, așa că se grăbește să se invite cu tine. Cum s-o duci acasă, la ai tăi, care o așteaptă tot pe …ea, doar că nu pe cea de acum, de aici ?! O blasfemie, nu poți face așa ceva, dar parcă nici nu te-ai duce așa însingurat cum ești pe pârtie. Ce prostie ! Ce orgolii ! Ce dobitoci am putut fi !

La naiba ! Hai, fată, vino, te duc cu mine acasă, pe pârtie ! … și arunci totuși mănușile celeilalte în torpedou, cu gândul, cu speranța că… la… oricum de cealaltă te vei descotorosi pe pârtie, sigur va găsi un altul care să se ofere s-o ducă acasă..la el.

Eroina mea…iubirea ta nu ține cont de inimi…

 

Reclame

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Daca iubesti orice anotimp cu siguranta si iarna iti va placea!:)

    • Avand in vedere ca presupune vin fiert, cadouri si multe imbratisari… O primesc cu drag in viata mea, deci cochetez cu sora ei, vara torida 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: