Focul de pe buzele ei…

13 Noiembrie 2015 la 10:09 pm | Publicat în Sasha | Lasă un comentariu
Etichete:

buze senzuale

A încercat în repetate rânduri să-și expună sieși argumentele pentru care el nu avea nevoie de țigări, pentru care ele erau de fapt doar un surogat în încercarea de a-și tempera personalitatea vulcanică. O minciună care ardea, care scotea fum atunci când el nu mai putea veni cu noi viziuni ințelepte.

Repeta de una sigură pentru a-și perfecționa pledoaria. Era convinsă că de dragul ei, al lor, el va redeveni rațional și va conștientiza că nu este și nici nu a fost vreodată un bărbat care să se amăgească cu simple fumuri. Cu cât el ii repeta molatic că e singurul lui viciu, că și așa nu are alte preocupări nocive, în ea creștea și se alimentea ideea că barbatul ei nu e slab, că n-a fost oarbă când l-a văzut precum un zeu titan și că trebuie doar să-i arate noi perspective. În felul acesta, în secret, plănuia noi excursii pentru ei doi și sponsorizarea a găsit-o rapid: pachetele de țigări ce le înmulțeau cu fiecare zi ce trecea.

Inițial țigările au fost folosite pe post de ”medicament” pentru o anumită perioadă din viața lui profesională. Chiar el îi promisese că după ce ea trecea, se va lăsa de fumat. Ea știa că o minte, simțea asta cu toată ființa ei, dar avea încredere-n el, la fel cum avusese și pănă atunci, cu toate dezamăgirile aferente. Apoi, cutele s-au înmulțit pe fruntea ei și gândurile nu-i dădeau pace. Țigările trecuseră în plan secund. Ba chiar ajunsese și ea să pufăie, de dragul intimității ce se crea între ei când ea, cu un alt gest languros de iubire, îi aprindea lui țigara, iar el o privea cu drag, iubindu-o în taină, cu ochii.

Într-o zi s-a surprins pe ea cum poftea o țigară. S-a înfiorat, după care s-a liniștit, a preferat să-l aștepte, să o fumeze împreună, ca Francis și Claire din House of Cards, deși atunci nu îi urmărea. Se simțea complicea lui când fumau. Se înveșuna contra propriului sine atunci când a văzut cât e de slabă și cum fumul a atras-o și pe ea. Apoi a început, tot în secret, să noteze pe o foaie pachetele de țigări. Intenționa să-i arate lista la finalul lunii. Treceau printr-o perioadă financiară care nu le permitea multe escapade, așa că frustrarea ei se tot lărgea, motiv pentru care, cu un calcul simplu, la finele celor 30 de zile, plănuia să-i prezinte toate oportunitățile de timp liber petrecut în doi care se …arseră. La propriu !

Săptămânile au trecut, problemele au acaparat-o, iar acum prietenii o privesc și tac văzând cum aprinde țigară după țigară. Ironia sorții sau nu, ea e acum cea care se amuză și spune că mentolul îi provoacă lacrimile, amăgindu-se că tot ele îi spală sufletul care arde, așa că trage cu nesaț din țigară, concurând parcă cu focul din ea, în încercarea de a-l masca.

În fiecare geantă are câte o brichetă, la fel cum în fiecare încăpere fumul o duce tot în căutarea lui…

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: