Masina de spalat stricata – motiv de panica in familie !

18 septembrie 2015 la 11:32 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

masina de spalat

Din varii motive, zilele astea m-am plimbat mai mult decât de obicei cu taxi-ul, așa încât, de îndată ce auzea adresa, dispecera mă și întreba ”- Iar?” Înr-una dintre curse am fost preluată de un taximetrist tipic, genul bărbatului care face o integramă până la următoarea comandă preluată, care se uită la ceas și socotește câte ore mai trebuie să stea la stand până să facă o sumă suficientă încât să-i permită să se retragă și el acasă, la familie. Cum tăcerea poate fi apăsătoare, chiar și în cursele pe distanță scurtă, respectivul, probabil melancolic, s-a apucat să-mi povestească despre copilăria lui, cu precădere despre mama sa, care acum a ajuns la 81 de ani și care și în ziua de azi nu doar că-și poartă singură de griji, dar continuă să ducă și o viață activă, atât cât, bineînțeles, îi permite vârsta dumneaei.

Cu o privire nostalgică, probabil nu foarte atent la drum, taximetristul mi-a povestit cum provine dintr-o familie de 5 copii, în care, la un moment dat, erau 4 dintre ei la școală. ” – Dă-ți seama câte cămăși avea de spălat biata mamă”… Pe vremuri nu avea oricine șansa la educație, motiv pentru care cei privilegiați erau ajutați de întreaga familie pentru a ajunge cât mai depart în sistemul de învășământ românesc. Pe atunci nu erau Ariel, Persil și nici chiar tipa de la Bonux nu făcea reclamele alea sâcâietoare, ci bătrâna făcea ea, acasă, leșie și spăla hainele, evident, cu mâna, le freca dumnezăiește cu săpun de casă, după care și apreta gulerele cămășilor băieților.

Așa mi-a expus taximetristul situația lor familială de atunci și acum stau să mă gândesc că noi stăm și căutăm din 2-3 click-uri ” reparatii masini de spalat ” și ne panicăm dacă firma nu are poziții disponibile să ne programeze dacă se poate chiar în următoarea jumătate de oră. Cum, vom sta noi cu rufele nespălate o săptămână întreagă ? Ceeee, se așteaptă ca noi să ”dăm la mână” ? Noi, cu unghiuțele noastre construite și lăcuite ca niște gheruțe ornamentate ca Baba Cloanța ?!

s-ar putea ca, dacă vă interesați de reparatii masini de spalat Bucuresti să aveți totuși o șansă reală, în special bărbații, de a găsi pe cineva în timp util care să vă ajute să vă salvați iubita de la depresie instantanee, dar pentru asta trebuie să începeți căutările, căci mașina de spălat, după cum domnișoara dvs. are grijă să vă asigure de fiecare dată, este un bun indispensabil gospodăriei, căci ea, spre deosebire de tanti de mai sus, nu prea le are cu spălatul de mână, eventual doar mătăsurile pe care adat bani grei și nu se îndură să le azvârle în mașina de spălat, că-n rest…

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: