Genti ieftine si frumoase

30 iulie 2015 la 1:44 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

genti pentru femei

În viața de zi cu zi, indiferent de domeniul de activitate, ne vedem nevoiți să cărăm la propriu după noi chiar și cele mai inutile lucruri care, la nevoie, se transformă în inedite nimicuri salvatoare. Pentru ca întreg arsenalul de care avem nevoie pentru o zi reușită de vară să fie asigurat, suntem înnebuniți în căutarea unor genti ieftine si frumoase, atât noi, purtătoarele de tocuri, cât și consorții noștri, acei machomen care au învățat că o geantă nu este neapărat un accesoriu feminin și că el poate fi asortat cu stil și grație dacă purtătorul apelează la sex-appeal-ul său masculin.

O aparent banală ieșire la cumpărături în marile mall-uri din oraș se poate cu ușurință transforma într-un maraton de shopping atunci când te vezi întru-un mare impas întrucât nu reușești să găsești pe rafturile magazinelor de specialitate acea geantă la care visezi. Fiecare dintre noi are în minte o imagine minimală despre componentele principale pe care geanta perfectă trebuie să le aibă, fie că vorbim de multe buzunare, sau un fermoar lung, ori brizbrizuri atârnătoare (cum ar fi ciucurii de piele sau aplicațiile metalice foarte în trend în continuare în vara lui 2015) sau cel puțin materialul din care o geantă sau o poșetă să fie confecționată (de regulă pielea naturală este la mare căutare, dar și firmele care o imită au trecere din cauza prețurilor mai scăzute).

Cei direct interesați de genti si posete de calitate au motive de liniștire, căci marile case de modă mizează și promovează în continuare calitatea, deci trăinicia și durabilitatea unei genți, pe lângă utilitatea ei practică. Așadar, micii producători trebuie să se conformeze tendințelor impuse de către numele sonore într-ale modei, așa că piața va fi surpasaturată de modele care mai de care mai ademenitoare, dar în același timp prietenoase cu buzunarele potențialilor clienți.

Cu toate că pare adesea un pleonasm sintagma ”genți ieftine și frumoase”, aflați că ele sunt reale, că se pot găsi dacă ai răbdare suficientă încât să găsești acel model de geantă chic care să ți se potrivească ție, ca și personalitate cu tot cu particularitățile și preferințele conexe. Dacă vrei să ieși din tipare și să nu cumperi genți de duzină, atunci îți poți croi propriul stil, prin ajustarea home made a genților existente deja în comerț. În caz că încă nu ai aflat, această practică este foarte populară, mai ales în rândul tinerelor inventive și cu multă imaginație, așa că de ce să nu-ți permiți și tu să fii creativ/ă și să interesul privitorilor. 😉

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: