Planuri de sarbatori

11 aprilie 2015 la 6:09 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , , ,

happy easter

Sarbatorile pascale au an de an menirea de a ne aduce pace si liniste in suflet, ca o boare de aer rece asternut peste gandurile noastre chinuite de rutina. Odata cu Invierea Lui, ne propunem sa transcedem si noi cotidianul, sa fim mai buni, mai darnici, mai evoluati, insa uitam ca doar pentru ca ne dorim, nu inseamna ca minunile se vor intampla de la sine. Pentru asta, trebuie sa actionam, ca sa avem apoi la ce reactiona, in conditiile in care fara o minima mutare din partea noastra (nu musai fizica, poate sa fie si pur psihologica), nimic nu se urneste, iar muntele sigur va avea altceva mai bun de facut decat sa vina neinvitat la Mohamed.

Primavara e anotimpul schimbarilor, asa ca ar trebui sa profitam de exemplul oferit de natura, sa luam o gura de aer si sa mentimem cateva secunde respiratia pentru a ne oxigena creierul. De aici incolo, indicat ar fi sa ne bucuram de mini-vacanta oferita de zilele libere legale si as ne gandim ce vom face pe viitor, pana la urmatoarea vacanta, asa cum isi traieste romanul viata: de la un concediu de odihna la altul.

Target-urile pot sta linistite pe loc, nu va avea loc nici un boom economic daca in cele 2-3 zile libere binemeritate vom uita voit, complet si voluntat de tehnologie si ne vom bucura de clipe frumoase si tihnite in sufletul familiei. Poate nici chiar echipa de fete video chat america nu va fi atat de des accesata, fiind trimise in mod indirect si tipesele respective putin in vacanta, pentru o mai buna oxigenare a tenului si a reparatiilor de intretinere a retelelor audio-video.(daca stii ce zic. Vezi problema lag-ului, haha!)

Cu sau fara oua rosii ciocanite, sa ciocnim macar un pahar de vin, sa il savurat, sa ne intiparim in minte acel moment de relaxare in care, dupa o saptamana de nebunie, impliniti, vom putea pune usurati capul pe perna si gandurile noastre vor intra si ele in vacanta si ne vor lasa in pace, sa visam mai departe la urmatoare bucurii pe care ne-am dori sa le atragem in viata noastra.

Indiferent de care va sunt planurile pentru perioada ce se apropie cu pasi repezi, chiar daca ele nici nu exista, permite-ti-va sa va „cheltuiti”  si asa putinul timp liber pe momente frumoase, de relaxare, care as va deconecteze de la toti factorii stresori.

Sarbatori  fericite alaturi de toti cei dragi voua !

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hristos a Înviat!


Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.