Cadou in functie de zodie

10 martie 2015 la 1:49 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

gifts-for-man

Se pare că luna martie nu este doar Luna Femeilor, cea în care bărbatul e forțat de împrejurări să cheltuiască mai mult decât de obicei pe flori, ci și luna în care sărbătoriții râd pe înfundate de noi, cei care trebuie să ne stoarcem nu doar creierul, ci și cardurile în căutarea cadoului perfect.

Facebook-ul a luat-o razna zilele astea în dreptul secțiunii zilelor de naștere. Privind datele oficiale, se pare că mulți dintre părinții noștri s-au distrat copios prin iunie, azi serbând nașterea plodului din urmă cu X ani. Foarte fain, vară, nici prea cald, nici prea prea, poate doar adulții în chef și fără toane specifice, mai ales doamnele.

Așadar, grație lor, stimabililor, azi noi trebuie să ne dăm peste cap să alegem o mică atenție, dar nu chiar nesemnificativă, cu care să putem să mulțumim sărbătoritul. Acesta, evident, după cum deja știți, se va codi, se va fâstâci și va preciza anticipat că nu are nevoie de cadouri, că simpla prezență fizică a prietenilor și cunoscuților e în sine un cadou pentru el … bla, bla, pe cine crede că păcălește el ?!

Nu credeți, ziceți că-s mai nebună decât de obicei ?!  Ok, atunci eu vă propun ca la următoarea aniversare să mergeți total nepregătit, cu mâna pe la partea dorsală, cum ar zice neaoș ardeleanu’ nost’ și să vă simțiți linșați din priviri atunci când oferi o simplă și sincere strângere de mână în loc de clasica punguță refolosită de cadou.

Totuși, în eventualitatea în care nu doriți să vă expuneți acestui sacrificiu public, după care să trageți ponoase în timp, nu vă faceți falsa impresie că doar lichidele cu grade din rafturile de la la non-stop vă mai poate salva, căci vânzători de Biblii se vor găsi mai mereu, iar dacă nu, un curierat urgent cu siguranță vă va scoate din impas, așa că mențineți-vă pe aceeași linie creativă cu care v-ați obișnuit prietenii când vă făceați apariția la aniversări în calitate de element-surpriză.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: