Ce sa nu faci in timpul examenului

27 Februarie 2015 la 5:42 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

Când eram mică, îmi doream foarte mult ceva animăluț numai al meu și de care să am eu grijă să ajungă să mă venereze. Răutate (de) mică, zic ! Cultul personalității urma să îi implementez pentru ca mai apoi să-l etalez în fața vecinilor, mulți dintre ei având frățiori, deci companioni la joacă. Pentru că eu mereu am fost ”aia mică” și pentu că uneori cei mari nu voiam să se joace exact cum voiam eu, am visat la un animăluț de companie.

Îmi doream ceva micuț și drăguț numai al meu, pe care eu să îl comand și să-l fac să-mi joace după bunul plac. Intervenind mama categoric în momentul meu de visare, m-am trezit la realitate și am conștientizat forțat că atât timp cât voi sta cu ea în casă, mâțucul meu drag și scump nu va intra prea curând în viața mea.

Drept urmare, trecând zilnic prin Iulius Park Cluj-Napoca, am identificat rapid noi prieteni: rățuștele de pe lac, pe care le-am autointitulat ”cățelușii mei” pentru că mereu îmi răspund la comenzi și se bat între ele care să-mi ”fure” bucățica de pâine pe care le-o arunc pe lac.

(bine, că eu de regulă mă duc cu câte jumătate de franzelă la mine, aia e altă poveste, dar important e că, după o zi de muncă, să vezi un cârd întreg de rațe care fug la tine de la mijlocul lacului, aia chiar e o împlinire și o stare de bine plenară)

În plimbarea mea până acasă, fericită că mi-am sălutat animăluțele (da,da, știu că-s păsări), am dat peste un grup de copii (păreau ei după larma ce-o făceau), ca mai apoi să constat că era o fericită adunare de tineri de vreo 18 ani care, am presupus eu, făceau poze pentru finalul clasei a 12-a (bănuiesc că erau la a doua sesiune de poze, mai exact la sesiunea foto în natură – sunt de părere că astea-s cele mai reușite poze!!)

filme porno online

Văzând grupul de care vă povesteam, instant mi-a fugit gândul la foștii mei colegi din liceu. Da, știu, remarc și eu că în ultima perioadă mă gândesc tot mai de la ei. În fine, mi-am amintit ziua în care am dat examenul pentru verificarea competențelor tehnologice, când eram cu toții în sala de TIC și așteptam subiectele. Fiecare la monitorul său, unii emoționați, alții nepăsători, dar era printre noi și D., băiatul care n-avea nicio intenție de a soluționa vreun task din cele ce ne-au fost repartizate și asta nu pentru că nu ar fi știut, ci pentru că atenția i-a fost captată de filmulețe destinate adulților de pe  site-uri ca acesta. D. Nu a fost perturbat nici când proful R. a trecut pe la fiecare calculator în parte pentru a se asigura că totul merge conform regulamentului. Ei bine, D. nici măcar nu s-a sinchisit să aibă grijă că nu-l surprinde cinevaasupra faptului, nici chiar atunci când a fost mustrat de F. pentru a înceta. Nu că ar fi făcut el practic ceva anume, însă cu siguranță mintea lui rula cu spor, așa încât întrecea cu brio turația procesoarelor. În fond și la urma urmelor, nu poți interveni în orarul omului, iar gusturile țin de relativitatea absolută, nu-i așa ?!

Voi ce amintiri aveți de pe la examene, simulări ?! Colegii voștri ce mai fac, mai știți ceva de ei ?! Eu îmi amintesc cu drag de fiecare în parte și notez aici multe dintre pățaniile noastre pentru a mă asigura că peste ani nu le voi uita.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: