Dimineti insorite de primavara

24 februarie 2015 la 9:44 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

curatenia de primavara

După cum bine se poate observa în fiecare dimineață, bătrâna doamnă friguroasă și-a dat singură seama că nu o mai vrem, că nu mai are ce face aici, prin urmare și-a strâns catrafusele și dusă a fost. Sper să nu ne amăgească însă și să plece de adevărat, căci nimeni nu-și mai dorește frig și vreme urâcioasă, deși mie cel puțin uneori îmi da alarme false, căci ceața de pe lacul din fața mea se ridică până la etajul 11 și îmi lasă impresia că iar mă voi posomorî odată cu vremea. Din fericire însă pentru mine, soarele-mi zâmbește de după ceață și îndată apare el mândru și mare, anunțând o zi frumoasă și călduroasă.

Așadar, în contextul meteo prezentat mai sus, primăvara se apropie timid și intră în casele noastre încă de dimineață, motiv pentru care ne înseninează la propriu și la figurat ziua. Cum știe fiecare dintre noi, pe lângă mărțișoare și ghiocei, primăvara înseamnă și curățenie, deci sus moralul și pe baricade ! Să luăm la asalt raioanele cu produse de curatenie și să ne aprovizionăm cu toate cele trebuincioase schimbării de look dedicate locuinței noastre, care trebuie să arate impecabil pentru ca noi să ne simțim în largul nostru în ea, locul unde, mai apoi, putem începe și curățirea lăuntrică, cea spirituală.

Cu acest plan de atac bine pus la punct, nimic nu ne poate întoarce din drumul nostru primăvăratic și plin de bună dispoziție. Astfel, după muncă, vom avea un motiv în plus să sărbătorim și să celebrăm venirea primăverii, deci ne vom putea liniștiți plimba în voie prin parc, acolo unde avem mari șanse să găsim vreo bătrânică la fel de harnică precum noi, care a fost deja la pădure și a cules ghiocei pentru noi, leneșii de la oraș.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: