Cadouri funny

15 Februarie 2015 la 8:31 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , ,

652x450_109156-6-cadouri-aniversare-pentru-iubitul-tau

Zilele astea am fost nevoiți cu toții să vedem mai multe inimioare decât au văzut poate marii cardilogi în toată cariera lor. Norocul nostru a fost însă faptul c-am avut suficient timp anticipat pentru a ne pregăti mental pentru ceea ce a și urmat: Valentine’s Day. Mai nenorociți au fost oropsiții pe care i-a și chemat Valentin, ori ăia pe care cupidon i-a nimerit pentru prima dată, căci știm cu toții că atunci trebuie făcută impresia cea bună, dacă se poate cea mai bună.

Siropurile” s-au degustat îndelung, în doze mici și dese, în vreme ce întâlnirile agitate, energice și efervescente s-au consumat tot ca până acum, pe repede-nainte, deci pentru asta nu a fost deloc special prilejul lui 14, eventual doar pentru minorele cu aceeași vârstă. Aventurierii au descoperit noi culmi alături de persoana iubită, cei conservatori au cinat la un restaurant elegant, în vreme ce excentricii s-au tatuat în locuri nu tocmai ușor accesibile vizual. Cei ce au fost în căutare de cadouri funny, nu doar că au avut puține idei din care să aleagă, dar au riscat și foarte mult, în condițiile în care prea puțini parteneri mai au acum același simț al umorului, unde mai pui și dozajul acestuia, care este și el foarte important.

Acum, că am trecut în cele din urmă de misteriosul 14, să nu uităm că se apropie cu pași repezi vărul său, 24, iar dacă printr-o minune reușiți să scăpați și de acesta, dragii mei domni, fiți pe fază, căci vin suratele  1 și 8 martie, deci trebuie să fiți pregătiți, să vă faceți măcar o idee despre cadoul pe care doriți să-l oferiți, iar asta nu se va întâmpla dacă tot amânați de la o zi la alta. Așadar, cultivați creativitatea pentru a vă înobila clipele petrecute împreună cu amintiri frumoase.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: