Idei cadouri frumoase

1 Februarie 2015 la 9:54 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , ,

cuplu la cumparaturi

via milenaconsulting.com

Vitrinele magazinelor se pregătesc din nou de împopoțonare. Știm cu toții că nemilosul Valentin vine cu săgeți cotropitoare peste inimile noastre, iar pentru a-l îmbuna, trebuie să îl fascinăm cu tot felul de chestioare roșii, sclipicioase și inimioare inocente, imaculate, toate acestea presărate cu tone de trandafirași, la fel, spălați cu ACE, sa fie mai orbitori ca albul smalțului dentar al pipițelor din dotare, contrastând cu efectele solarului suprasolicitat.

Cu gândul la Black Friday 2015 , am uitat că mai avem un mic hop până acolo, așa că trebuie să mai scoatem din buzunare niște gologani, pentru a prețui la modul cel mai realist vorbind încă o dată iubirea sacră, care totuși cere sacrificii pecuniare și care ne dă migrene groaznice atunci când vedem soldul cardului bancar. Pentru a ironiza și mai evident, adăugăm și ceva felicitări ieftine, prost gândite și cu texte rupte de pe ritmuri de manele, foi pe care oricum nimeni nu le citește, nici măcar ăia ce le comercializează, iar ele vor sfârși undeva la fundul lăzii de gunoi, sau dacă tipesa e ceva mai strângătoare, paote face ea la anul economie și ți-o restituie, sâc !

Așadar,Black Friday Romania 2015 vă mai dă un mic răgaz să puteți acumula nițică experiență, pentru a nu vă lua pe surprindere, ca pe drumarii noștri an de an. Recomandarea este să încercați să vă adaptați în timp util la următoarele promoții, să vânați produsele ce vă interesează pentru a fi cu temele făcute la zi pentru atunci când va intra în scena marea și unica vedetă: BF. De ce ?! Pentru că știți prea bine câte șanse vi s-au tot dat și pe câte le-ați ratat din comoditate, așa că nu mai e cazul să visați de la o promoție la alta, ci să fiți cu cercetările făcute, listuțele întocmite și cardurile doldora.

Spre exemplu, acum, de Valentine’s day, pe lângă cadouașul simbolic, puteți să vă duceți iubirea de mânuță prin mall-uri și să vedeți cam ce altceva în afară de voi îi mai face cu ochiul. În felul ăsta, pe Black Friday nu veți mai avea bătăi de cap, ci veți merge să cumpărați la sigur, fără iminența unui potențial dezastru cadoricesc. Zic bine, nu ?! 😉

Spor la cumpărături ! 🙂

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: