Imprimare Cd/Dvd si multiplicare

29 ianuarie 2015 la 9:10 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

Print Cd, Print Dvd, Multiplicare

Pai, incepem in primul rand cu „Buna seara” sau „Buna ziua” depinde cand cititi articolul acesta si-n al doilea rand va anunt ca astazi va rapesc maxim 5 minute din viata pentru a da de stire unei chestii interesante, pentru a informa lumea despre „unde, cum si cand” pot imprima imagini/poze pe suprafata unui Cd sau a unui DvD, si de ce nu, sa opteze pentru copierea de informatie la preturi foarte bune. Pentru ca timpul mi-a permis astazi, tot accesand diverse site-uri pentru aflarea de noutati, am descoperit un centru de copiere din Brasov, mai exact firma Sc Euro Paper Srl care ofera serviciile complete unui centru de printare, calitate superioara, preturi mici si tipar digital CMYK.

Nu stiu cum vi se par voua preturile, insa luand in comparatie cu alte firme din domeniu, pot spune ca depasesc cu mult orice concurenta. Dar nu vreau sa vorbim despre asta, chiar putin ma intereseaza, deoarece eu vreau doar sa ofer un pont persoanelor ce cauta servicii de imprimare pe Cd sau Dvd, Print Cd, print Dvd, Multiplicare Cd/Dvd, print coperti Cd/Dvd si nu in ultimul rand servicii profesionale de tiparire a materialelor de prezentare, precum carti de vizita, brosuri, mapa de prezentare, mapa cu buton pentru Cd/DvD, foi cu antet si lista poate continua, desigur.

Tot ce vreau eu sa subliniez in aceasta seara, este faptul ca-i recomand pe acesti baieti din Brasov, cand vine vorba despre servicii de tipar digital, servicii de imprimare Cd/Dvd, printare coperti sau Multiplicare Cd/Dvd respectiv copierea de informatie pe aceste suporturi. Procesele nu dureaza mult, se foloste aparatura de ultima generatie si nu trebuie sa fiti neaparat din Brasov pentru a comanda de la ei. Firma Sc Euro Paper Srl livreaza colete in Romania prin servicii de curierat rapid, asa ca merita sa ii puneti la test.

Si acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez zile calduroase de primavara, ce au sa vina!

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: