Gene false – efect de alungire si volum garantat

4 decembrie 2014 la 11:32 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | 2 comentarii
Etichete: , , , ,

gene false

Când eram mici, cu toții ne amintim c-am fost învățați că primul lucru dimineața, după ce te dai jos din pat, este să te duci la baie să te speli pe ochi, pentru a putea privi în noua zi clar, pentru a-ți da șansa la viață și la perceperea ei într-un mod plăcut. Odată cu maturizarea noastră, nu am uitat de acest sfat, chiar dacă azi, în grabă, parcă am zbura prin baie, însă tot facem un mic popas la chiuvetă și aruncăm cu apă rece pe fața noastră pentru a ne readuce în simțiri, dar și pentru a ne îngheța somnul în vederea parcurgerii agendei noastre atât de încărcate.

Se spune despre ochi că sunt oglinda sufletului, însă ei pot transmite mult mai multe subtilități decât ne-am închipui noi, oamenii, cei care adesea ne ascundem în spatele unor priviri pline de subînțeles. Femeile au fost primele care au înțeles că ochii pot fi o unealtă foarte agilă în viața de zi cu zi, dar mai ales în penumbră, acolo unde totul devine atât de vag, de intim, motiv pentru care un fluturat de gene lungi poate însemna mai multe decât ar face-o sute de cuvintele. Drept urmare, în scurt timp, domnii s-au conformat și au ajuns și dânșii să pătrundă în tehnicile unui machiaj profesionist, cu migala aplicat, atât de bine încât azi nu mai pot fi la fel de ușor păcăliți precum erau pe vremuri de damele elegante, vrăjitoare cu pudre și farduri.

Geloase unele pe altele, femeile nu se opresc aici, ba chiar îi invidiază pe bărbați, care adesea au fost binecuvântați de Mama Natură cu niște gene naturale lungi. Pentru că, din nefericire pentru ele, rănite în orgoliul propriu, nu toate reprezentantele sexului frumos se pot lăuda a fi deținătoarele a unor gene lungi, ele apelează la diferite tertipuri ce țin în genere de make-up și aplică cu încredere gene banda, care dau impresia de alungire, curbare, dar și de volum, așa cum doar în reclamele de la diverse tipuri de rimel pentru gene s-a mai întâlnit. Acum, cu o simplă și banală aplicare, ce poate fi făcută chiar din intimitatea căminului personal, fiecare dintre noi se poate cadorisi, aproape peste noapte, cu o nouă privire, una mai pătrunzătoare, mai intimidantă, mai … cea mai !

Așadar, ține minte că de azi poți fi chiar tu propria-ți stilistă, căci tutoriale de machiaj pe youtube se găsesc nenumărate, iar gene false la fel, ușor de cumpărat, aplicat și păstrat,  mai ales că producătorii, văzând cererea în continuă creștere, au creat pachete speciale, cu câte 10 perechi de gene false per pachet.

Totul pare mult prea simplu, nu-i așa ? Ești sceptică, însă te vei convinge singură atunci când vei ieși și te vei simți mai admirată decât de obicei, căci genele îți vor conferi gramul de încredere în sine  de care mai ai nevoie, iar asta nu va trece neobservat, căci toți te vor invidia datorită sclipirii din ochi, pe care ei o vor percepe ca fiind naturală, nimeni putând a-ți desluși micul secret la o primă privire fugară. Shhh, fă-te frumoasă, simte-te ca arare și lasă-i să se frământe cu aflarea motivului !

Reclame

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Draga mea,cel mai bun remediu pt gene lungi este sa iti dai in fiecare seara cu ulei de ricin pe gene si pe toata pleoapa ochiului ,chiar si pe sprancene.Dupa vreo 3 luni incepe sa se vada cresterea genelor cand va dati cu rimel,iar daca va veti da tot timpul in jurul ochiului cu ulei de ricin,pielea fiind grasa nu se va mai rida atat de usor.E cel mai ieftin si mai bun decat toate cremele cele mai scumpe si nu e nevoie decat de o picatura in fiecare seara.Sa va dea Dumnezeu gene lungi si ochi frumosi!Pupici!

    • E drept, dar pentru cele mai nerăbdătoare dintre noi, care vreau rezultate imediate, genele false sunt o soluție foarte practică 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: