Idee zi nastere copii

20 noiembrie 2014 la 10:40 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , ,

familie fericita

Ca părinte, îți dorești tot ceea ce este mai bun pentru copilul tău și te doare când nu îi poți oferi acest lucru. Atunci este momentul tău de om matur de maximă revoltă, căci ajungi să te lupți la propriu cu soarta, să te iei la întrecere cu tine însuți, doar pentru ca, la final, în pofida tuturor piedicilor, să faci imposibilul posibil și să îi oferi micuțului tău ceea ce își dorește, ce știi tu că i se potrivește și i se cuvine de drept.

Comportamentul mai sus descris este înduioșător de urmărit la părinți, te coplește dragostea lor pură pentru cei mici și eu sunt de părere că niciodată nu vei putea să ajungi să pătrunzi în ascunzișurile acestei emoții până nu vei avea la rândul tău făpturi mici, care să fie rezultat al comuniunii dintre tine și partenerul pe care ți l-ai ales.

Când vine acea zi din an în care sărbătorești venirea lui pe lume din urmă cu X ani, inima îți tresare atunci când acele ceasornicului ajung în dreptul orei la care l-ai născut. Stai cu ochii pe el și te uiți cum a crescut, cum l-ai ajutat să se dezvolte și cât de mare s-a făcut, mândru fiind tu, părintele, că, în ciuda abaterilor, până la urmă ai făcut un lucru bun, deși te-ai speriat când încă nu îl aveai că s-ar putea să nu reușești a te ridica la propriile-ți standarde în legătură cu ceea ce înseamnă să fii un părinte bun.

Toată familia își amintește ziua în care gonea cu tine pe șosele pentru că ambulanța a întârziat să apară, iar cel mic voia cu orice preț să apară înainte de termen în lumea asta de oameni cu probleme. Bebele nu știa încă acest concept, iar voi, ca părinți, erați în stare să vă dați peste cap pentru a-i asigura o viață ferită de așa ceva, deși la fiecare gângurit pe care nu i-l înțelegeați vă făceați voi, oamenii mari, probleme. Cu bine s-a terminat travaliul, iar copilașul s-a născut și a primit un 10+.

Acum, după trecerea anilor, sunteți cu totul alte persoane, datorită minunii din viața voastră, care vă bucură prin simpla sa prezență. Tot acum vă uitați la pozele prietenilor voștri de pe Facebook în legătură cu petreceri copii bucuresti și realizați că e o ocazie unică să imortalizați trecerea încă a unui an împreună, ca familie, alături de puiuțul vostru. În plus, într-un cadru festiv, toate celelalte rude vor putea gusta din bucuria voastră devenită astfel comună. Ei, ce zici, nu e o idee bună pentru ziua copilului tău ?!

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ideea e una binevenita. Ce pacat ca al meu este mare si isi organizeaza singur onomastica!:)
    Weekend placut, atat cat poate pe o asemenea vreme.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: