Marile magazine se pregatesc de sarbatori inca de pe acum

11 Noiembrie 2014 la 8:56 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

cadou de craciunSpre marea mea bucurie, se apropie Crăciunul și nu știu de ce, dar așa simt eu că anul ăsta chiar va fi întocmai ” unul de poveste ”, așa că mă pregătesc sufletește încă de pe acum și mă bucur de câte ori văd vreun motiv ornamental care să mă ducă cu gândul la cea mai râvnită perioadă din an. Pentru a fi în ton cu pregătirile, mai marile supermarket-uri s-au aprovizionat deja cu tot ceea ce e nevoie pentru o masă de Crăciun reușită, dar mai ales cu acele articole tematice care se combină de minune cu un brad mare și frumos, în special cadourile, deliciul tuturor, pe care cu toții le așteptăm.

Ieri, de la chiar intrarea în Auchan, eu și restul clienților am fost întâmpinați cu clopoței din ciocolată, dar și cu nelipsitele Ouă Kinder de ciocolată, anul ăsta apărând sub formă gigantică. Mai că mi-a părut rău că atunci când eram eu mică nu se găseau decât foarte rar și cu intervenții, dar nu mă plâng, gândindu-mă că găletușa mea plină de figurine Kinder nu s-a umplut singură, deși eu mai fac pe amnezica uneori.

Dacă în imediata apropiere a ciocolatelor erau cutii frumos ambalate de bomboane scumpe, fix lângă standul Kinder erau două alte standuri maaaari de cărți. Prețuri modice, titluri ispititoare, tot tacâmul pentru ca un copil format în acest sens să își dorească multe, multe cărți. Chiar în același moment cu mine, prin maldărul de cărți (da, căci nu întotdeauna rezistă aranjamentul prea mult, în condițiile în care marea majoritate a clienților scormonește printre ele precum struțul în nisip), o familie își făcea cumpărăturile săptămânale, iar eu o aud pe fetița de vreo 10 ani strigând ” – Mamiiii, staaai, mai vreau cărți ! Cărți,mami, cărți !” Îmi venea s-o pup, să-i felicit pe domni c-au crescut și au educat un asemenea exemplar, dar m-am abținut. Mi-a fost mai mare dragul și-am vrut să-i fac eu un prim cadou de moș, o carte, dar, din nou, mi-am înfrânat pornirile.

Cei mai frumoși sunt cei micicare merg și se uită cu ochii lor mari și sinceri la fiecare cutiuță frumos ambașată, furați de mirajul culorilor, chiar dacă nu întotdeauna realizează ei ce se ascunde după plasticul ce protejează cadoul. Tot zilele astea în Auchan, un băiețel de vreo 5 ani își târa părintele prin supermarket în căutare de jocuri cu dinozauri roboti. I-am urmărit cu privirea să văd dacă într-adevăr există așa ceva, eu fiind o nepricepută în acest domeniu, dar nu au avut niciun succes, așa că le-am sugerat să dea o raită și prin online, unde cu siguranță vor fi mai norocoși. La cât de accesibile sunt cumpărăturile virtuale în ziua de azi, sigur cel mic va avea sub brad anul acesta cadoul mult visat, ceea ce nu poate decât să mă bucure și să profit și eu la rândul meu maxim de toate aceste beneficii pe care le avem noi, utilizatorii de internet.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: