Plummedia.ro – agentie de web design si promovare online

6 Noiembrie 2014 la 9:51 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , ,

agentia plum media

Inca de cand suntem mici, ne imaginam in linii mari ce cariera ne-am dori sa urmam, in functie de abilitatile pe  care parintii au grija sa ne ajute sa ni le dezvoltam. Odata ajunsi la maturitate, ne vedem pusi in fata responsabilizarii fortate si suntem nevoiti sa alegem o profesie din vasta gama de oferte pe care mediul academic ni le pune la dispozitie. Indiferent de ce am alege in concret pana la urma, multi dintre noi cochetam cu domeniul IT, care, la prima vedere, pare a ne aduce bani instant, cu minim de efort. Intr-adevar, o minte profana cam asa gandeste, fara a sti insa numarul de ore, de nopti nedormite, nervi si ulcere dezvoltate pe parcusul punerii bazei unei afaceri online, asa cum a facut echipa de la Plummmedia.ro.

Plummedia.ro, agentia de web design si promovare online deja amintita, apare pe piata romaneasca in 2010 si este o echipa cu un colectiv dinamic si tanar, in continua formare, cu tendinte clar definite de expansiune la nivel international. Acest grup de oameni face lucrurile sa se intample, sa devina realitate, schitele sa prinda contur si site-urile sa izvorasca de acolo unde anterior era doar un domeniu gol, de multe ori chiar fara vreo denumire atractiva pentru motoarele de cautare. Asadar, ceea ce e la doar la un click distanta fata de laptop-urile noastre, de fapt, este munca depusa de specialistii de la agentia deja amintita, combinata cu imaginatia fiecaruia dintre ei, toate acestea fiind sudate odata cu avansul tehnicii si a update-ului constant la progresul sistemelor operationale din mediul 2.0

De ce este nevoie de o agentie de web desigm ?! In primul rand pentru ca, la fel ca in viata reala, in mediul virtual imaginea vinde si ne vinde, atat pe noi, cat si pe produsele pe care le promovam, in special intr-o prima faza atunci cand cititorii sunt atrasi prin diverse desingn-uri grafice. Adesea clientela se pierde de la o singura imagine respingatoare, ce poate crea o impresie total eronata despre munca depusa de echipa din spatele site-ului, caruia ii scade dramatic credibilitatea, deci speranta unor contracte finavlizate tinde spre zero. Mai apoi, unii dintre noi se pricep doar la partea narativ-descriptiva a site-ului, altii la crearea de logo-uri, dar prea putin la programare web, motiv pentru care o agentie de design web, asa cum este Plummedia.ro, vine sa suplineasca toate aceste lipsuri informationale.

De ce este nevoie de o agentie de promovare ?! Dupa ce fiecare antreprenor finalizeaza partea de creare magazine online, acestea trebuie si promovate, in vederea atragerii clientelei dorite, pentru facilitara intalnirii cererii cu oferta. Deci, daca vrei optimizare cu rezultate, dupa ce ti-ai stors creierii in incercarea de a descoperi cheia succesului, care, vezi bine, nu exista fara efort sustinut in timp, lasa profesionistii sa faca ceea ce stiu ei cel mai bine, adica sa iti aduca site-ul in pozitii fruntase in cadrul motoarelor de cautare. Degeaba fiecare are impresia ca stie SEO, daca acest lucru are loc doar in infaturarea noastra, caci nu oricine poate fi un SEO-ist bun, indiferent de calitatea superioara a aparaturii pe care o detine.

Sa cautam sa excelam in domeniul in care ne pricepem cel mai bine, sa fim fruntasi in topurile din respectiva arie si sa nu intrferam cu performantele deja dovedite ale persoanelor acreditate prin reusite dovedite, precum cele ale baietlor de la Plummedia.ro, pe care ii si puteti observa in plina actvita in imagnea de mai sus.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: