Work hard, party even harder

29 octombrie 2014 la 9:31 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , , , , ,

work-relax

Nu știu cum se face, dar în ultima vreme săptămânile par interminabile, ca și cum ar avea N zile de luNi, dacă știți cum zic. Nici nu trece bine duminica cu viteza luminii, că lunea deja se și instalează și parcă ni se imprimă în orbite. Mai apoi, în loc de marți, mai vine o semi-lune, doar pentru ca, la mijloc de săptămână, să nu uităm de luni, deși e miecuri. În fine, joia nici nu există în calendar, căci deja ne gândim la vineri, resimțindu-ne totuși după luni. Iar sâmbăta, e așa, o dulce chinuială, o amăgeală ieftină, căci va trece mai repede decât a venit, așa că degeaba tragem de ea, căci ne va părăsi subit, plecând pe nesimțite. De duminică, știți prea bine, v-am zis deja: undeziderat aproape imposibil de atins. Și uite așa, iar dăm nas în nas cu ziua de luni, ca și cu străinul ăla dubios ce se tot ține pe urmele noastre și pe care noi încercăm din răsputeri să îl ocolim, doar pentru a nu trebui să conștientizăm situația și să-l întrebăm clar și răspicat ce anume vrea mai exact de la noi…

Așadar, purtându-vă într-un tur imaginar prin săptămâna panicii, a stresului și a terorii, așa că și voi, la fel ca mine, vă gândiți la o oază de relaxare, cu zile multe de concediu, în care să nu faceți nimic, să vă reîncarcați bateriile, să stați la un hotel dotat cu de toate, precum cel ce are acele facilități pe care le puteți viziona dându un simplu click aici ?!

De ceva vreme încerc să fac cumva și să-mi potrivesc responsabilitățile în așa fel încât să le pot pune nițel pe pauză, să îmi iau un rucsac, pe el de mână și să călcăm pedala cât mai departe de Cluj, să o luăm la sănătoasă până ce vom fin noi din nou sănătoși mental, însă, din ceea ce ne arată globul de cristau direct conectat la pontajele noastre, astrele nu țin cu noi, în pofida pronosticurilor horoscopice care zilnic ce prezic sorți de izbândă.

Indiferent de ceea ce ne-am asumat, de cât de greu, uneori chiar imposibil de atins ni se par target-urile noastre, trebuie să găsim în noi acea forță care să ne ghideze până la îndeplinirea și, de ce nu, chiar depășirea lor. De ce ? pentru că, la final, odată realizat și dobândit câștigul propus, recompensa va fi dublă în condițiile în care vom ști că, având resurse limitate, cu minim de efort și cu un timp relativ scurt, ne-am maximizat reușitele. Dacă nu mă credeți pe cuvânt, vă invit pe fiecare dintre voi să încercați să faceți cu cel puțin 1 % mai mult decât chiar v-ați propus în momentul în care, analizând situația la locul de față, v-ați văzut în mod categoric depășit de datele problemei.

În orice domeniu ați profesa, în orice activitate v-ași implica, nu uitați să dați 100 % și ceva în plus din ceea ce puteți oferi, după care răsfățați-vă și recompensați-vă pe măsura eforturilor depuse ! Spor, dragilor ! :*

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. pai zic, ca-i faine…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: