Oferte laptop

14 Octombrie 2014 la 9:00 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | 2 comentarii
Etichete: , , , , , ,

laptop

Spunem că ne este dor de mirosul scrisorilor parfumate, scrise de mână, pe foi colorate, împachetate atent și cu grijă în plicuri așa cum vedeam în filmele vechi, peste care se puneau sigilii regale. Tânjim după ele, regretăm faptul că nu mai sunt la modă, dar nu facem nimic în acest sens, exceptând nemulțumirea vădită, pe care o arătăm ori de câte ori putem vis-a-vis de tehnologie. Totuși, zilnic ne folosim de ea, uneori în exces chiar, dar îi negăm cel mai adesea meritele și nu conștientizăm cât de mult ne-a fost ușurată muncă, în condițiile în care, la doar câteva click-uri distanță, putem să avem acces la orice informație ne dorim.

Indiferent de domeniul de activitate, zilnic mângăiem febril o tastatura laptop și ne facem treaba cu aceasta. Da, într-adevăr, unii dintre noi alergăm în continuare cu vreo agendă după noi, cu un pix pe care, de la un deadline la altul, îi tocim între dinți, dar, la final, când se cere o concretizare detaliată, din comoditate, dar mai ales pentru eficiență și rapiditate, tot la al nostru drag incarcator laptop ne rugăm să ne țină tot mai mult, să putem să ne finalizăm task-urile.

Tare ne mai necăjim atunci când soft-ul pe care îl avem instalat pe laptop, desktop sau tabletă dă rateuri, mai ales că alege să facă asta fix atunci când noi am vaea cea mai mare și urgentă nevoie de el. Astfel, indiferent că ne convine sau nu, suntem obligați să apelăm la serviciile unui depanator profesionist, care să ne scoată din încurcătură și care să ne readucă gadget-ul la viață. Pentru asta, evident, se plătește, așa că e indicat ca, ori de câte ori ai ocazia, să furi meserie, să tragi cu ochiul, așa încât, pe viitor, când vei mai întâmpina vreo problemă, să reușești măcar să o diagnostichezi, pentru a scurta timpul de reparare propriu-zisă și ulterioară.

Cum noile achiziții ne par la o primă vedere costisitoare, până reușim să strângem ceva bani pentru un nou laptop, recomandat ar fi să îl prețuim și să îl întreținem corect pe cel de acasă. Oricum, dacă se defectează iremediabil, nu e un capăt de țară, în condițiile în care, după cum vedem în toate anunțurile publicitare, din pliante, de la TV sau chiar din magazinele de specialitate, mai marii retaileri din țară scot periodic și în mod constant diverse oferte, care mai de care mai tentante, care ne fac să ne băgăm mâna în buzunar și să le cumpărăm gadget-urile de pe rafturi.

Putem așadar concluziona că tehnologia își are rolul bine meritat în viața noastră și că, prin ea, cu ea, ne facilităm existența, deci nu ar trebui preț de nicio secundă să o blamăm, evident, cu moderație, pentru a nu cădea în cealaltă extremă: robotizarea în masă, pe care o vedem, din păcate, la mai tot pasul în calea noastră.

Anunțuri

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ce ne-am face fara ea, tehnologia…ma intrebam intr-o zi si, m-a cutremurat un pic raspunsul…
    O zi buna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: