Invitatiile de nunta – cum le aleg ?

9 octombrie 2014 la 11:58 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , , ,

invitatie de nunta

Dacă de-a lungul anilor, auzim în mod periodic și constant femeile plângându-se de lipsa de diversitate din șifonierul lor, cred că vă puteți singuri imagina drama, tragedia umană resimțită de o tânără domniță în ajunul măritișului. Nimeni poate nu ajunge să înțeleagă pe deplin plânsetul viitoarei miresici decât o alta, pusă în exact aceeași postură, în condițiile în care, deși sunt nenumărate târguri de nunți, rochia perfectă refuză să-și facă apariția, iar locul ei dinainte pregătit în șifonier rămâne în continuare gol, spre dezolarea tinerei ce vrea să se mărite, dar nu are în ce straie o face.

Dacă pentru rochii însă întotdeauna se va găsi o croitoreasă la îndemână, în caz de urgentă necesitate, nu același lucru se poate spune despre celelalte detalii care, în ansamblu, dau o notă de originalitate unei nunți sau unui botez dacă sunt alese a la carte, chichițe cum ar fi invitațiile de nuntă.

Cu siguranță în secunda imediat următoare după ce ați acceptat cererea în căsătorie, nu vă veți gândi ce culoare vor avea invitațiile de nuntă, ce text veți scrie pe ele, ci alte chestiuni, mai stringente, mai importante din punct de vedere al priorităților. Totuși, aspectele ce țin de amînunt nu trebuie uitate din vedere, tocmai pentru ca, odată cu apropierea marelui eveniment, că e nuntă, ori botez, emoții și stresul să nu crească din pricina neglijenței. Este recomandat așadar ca viitorii miri, încă din timp, să parcurgă site-uri precum Crisiashop.ro, de unde să vadă o gamă largă de variațiuni ale informațiilor de nuntă. De ce ? Pentru că oferta este mult mai mare decât cererea, motiv pentru care, văzând atât de multe modele, care mai de care mai frumoase și mai diversificate, mirilor le va fi furată privirea și se vor afla într-un mare, mare impas, în jurul căruia va culmina întrebarea retorică: „- Pe care să o aleg ?!”

Având la dispoziție multe site-uri de specialitate, mirii se pot documenta internautic, iar abia când s-au hotărât asupra unui model anume să meargă la magazinul fizic, care are un program lejet, adaptabil, precum Crisiashop (orar: L-V 10-18 și  S-10-14:30), să se deplaseze și să finalizeze comanda. Astfel, în funcție de ce preferințe au, pot opta pentru modele predefinite, sau chiar pentru invitatii nunta personalizate, care sunt de departe cel mai bine văzute de către ochiu critic al nuntașilor ce iau primul contact cu nunta propriu-zisă înă de la înmânarea plicului cu invitația. În măsura în care nu reușesc să cadă de comun acord în privința unei singure invitații, tot în magazin vor găsi un consultant de vânzări care, având deja o veritabilă experiență, va fi capabil să le ofere celor doi nu doar cea mai bună opțiune, dar și garanția că vor face o alegere calitativă, nu neapărat una cantitativă, de care lumea să se descotorosească imediat după ce a primit-o.

După ce modelul, textul, culoarea și materialul invitațiilor de nuntă au fost alese, e doar o chestiune de timp până ce clienții vor intra în posesia invitațiilor, care, mai înainte de livrare, vor fi minuțios studiate, tocmai pentru a se evita o eventuală încurcătură ce ar putea pereclita marele eveniment. Apoi, scăpând de o grijă în plus, mireasa se poate întoarce la a-și tortura domnișoarele de onoare, iar mirele poate continua cu ale sale strategii de a-și înbuna viitoarea nev(f)astă.

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Superbe, si foarte usor de obtinut ! Iar invitatia la nunta este un fel de carte de vizita a acelui cuplu !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: