Ce rochii de mireasă se poartă în 2015 ?

7 Octombrie 2014 la 11:44 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

adv 1 lancetti

După ce trec emoțiile care încearcă întreaga familie în așteptarea răspunsului hotărâtor al viitoarei mirese, aceasta, împreună cu întreg alaiul organizatoric ce îi stă mereu la dispoziție, este la rândul ei cuprinsă de diverse temeri, tipice și direct proporționale cu amploarea și anvergura unui asemena eveniment ce se dorește a fi unic în viața fiecăruia dintre noi. Oricum, printre primele întrebări capitale ce apar este următoarea: ce rochii de mireasă se poartă în 2015 ?!

În cele ce urmează, chiar dacă după parcurgerea prezentelor rânduri nu vom putea oferi un răspuns tranșant, care să mulțumească toate gusturile, intenționăm să trasăm cel puțin niște repere generale ce ar trebui parcurse în vederea achiziționării unei rochii de mireasă. Așadar, iată câteva sfaturi ce ar putea fi luate în considerare, în funcție de preferințe și nevoi:

*  * *

Materialul – acesta joacă rolul cel mai important, căci el este cel ce dă valoare rochiei. Astfel, dacă o rochie de mireasă este confecționată dintr-o țesătură de calitate, la fel va arăta și produsul finit, plus că, în timp, materialul se va prezenta la fel de bine și odată cu trecerea anilor se va conserva și ar putea ajunge o moștenire de familie.

Croiul – trebuie ajustat după fiecare persoană în parte, în funcție de anatomia corpului miresei. Spre exemplu, o rochie de prințesă se va potrivi de minune unei siluete de invidiat, în vreme ce un corset sau o rochie fără bretele vor fi mai greu de controlat de posesoarea unui bust generos.

Lungimea – diferă, de la caz la caz. Deși cele mai multe rochii lungi de mireasă sunt preferate, tinerețea își spune cuvântul, aducând în prim plan nonconformismul, prezent în principal la lungimea materialului, dar și la culoarea acestuia.

Culoarea – tradiționalul alb nu se va demoda niciodată, însă de la an la an se poate cu ușurință observa faptul că pierde din ce în ce mai mult teren în fața nuanțelor de genul untului topit, sau a diverselor combinații dintre alb, galben și crem și, de ce nu, un roz sidefat. Așadar, mireasa este cea care, până la urmă, decide ce va purta în ziua cea mare, asta în funcție de tenul ei, de aranjamentele din sala de nuntă, dar și de îmbrăcămintea mirelui, care nu prea poate contrasta, în condițiile în care se dorește sugerarea ideii de ocmpatibilitate și uniune, deci atenție fetelor la extravaganțele modei, nu uitați să uzați de bunul simț al bunului gust !

*  *  *

Dacă, după tot ceea ce v-am prezentat, sunteți în continuare puțin nelămurite, apelați cu încredere la serviciile oferite de Casademodaella.ro, un magazin de nunta, unde veți putea găsi numeroase idei, demne de pus în practică, tocmai atunci când veți fi presate de timp și veți căuta o soluție pentru a ieși din impas.

Aici, orice nedumerire ați avea, specialiștii de la deja amintitul magazin rochii elegante vă vor ajuta să găsiți rochia de nuntă perfectă, care să vi se potrivească atât nevoilor, dar care să se și împace bine cu bugetul de care dispuneți.

Dacă totuși sunteți scentice, aflați că motivele dvs. nu sunt temeinice, căci aveți la dispoziție, de la aceeași firmă, și un magazin fizic, localizat pe str. Lipscani nr. 63 București, cu un program foarte flexibil, care să vă permită să vă deplasați și să vedeți admirați cu ochii dvs. critici modelele expuse, între orele:  L-V: 10 -18:30 și Sâmbăta de la 10 – 14:30.

Într-un interval de timp relativ scurt, respectiv 48 de ore, veți primi pe e-mail o confirmare a recepționării comenzii dvs., iar în maxim 7 zile livrarea va fi la ușa dvs., unde, dacă vedeți că ambalajul nu se prezintă bine, o veți putea refuza. În plus, aveți o perioadă de retur de 30 de zile, timp în care Casa de moda Ella se obligă a vă restituit banii, care au fost plătiți fie cash, fie prin transfer bancar, deci timpul dvs. prețios este foarte important pentru specialiștii de aici, care se străduiesc să vă satisfacă preferințele cu un minim de efort din partea dvs., în calitatea de cliențe interesate de organizarea unei nunți de vis.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: