Reduceri, mari reduceri peste tot

6 Octombrie 2014 la 2:52 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

black friday

Dacă nu am făcut-o deja, ne putem liniștiți lua adio de la vară, căci, deși nu vrem să recunoaștem, ne-a cam părăsit, iar semnele sunt slabe cum că s-ar întoarce. Așadar, ne vedem nevoiți să îmbrățișăm toamna, cu ale ei zile capricioase și mult prea des schimbătoare. Pentru asta, atât noi, dar mai ales garderoba noastră trebuie să fie pregătită pentru noul sezon în care avem șansa să impresionăm, să ne cizelăm în materie de fashion și să ne demostrăm abilitățile creative.

Veșnica problemă a fetelor: îmbrăcămintea, mereu insuficientă, mereu depășită, mai tot timpul gata să accepte noi îmbunătățiri. Oricâte idei năstrușnice ar avea femeile, cu greu bugetul lor ține pasul cu rapiditatea lor din gândire atunci când mental toacă banii. Ochii lor scanează prețurile mai ceva ca o mașinărie special construită în acest sens, însă cardul de credit adesea dă rateuri. Cum așa ?! Dragul de el obosește de la atâtea cumpărături, taman invers față de piciorușele grațioase de gazele ale damelor, care oricând ar porni la un nou maraton de shopping. Deși cu alte ocazii cu greu le-am putea scoate din casă pe multe dintre noi, atunci când vine vorba de Black Friday Romania 2014, femeile sunt atât de fericite, precum niște copii în așteptarea lui Moș Crăciun.

Întregul procedeu este foarte laborios, după cum urmează: se ia una bucată agendă, se mâzgălesc în ea toate tab-urile deja salvate pe laptop, cu pixul se selectează cele mai râvnite ținute, după care începem artmetica pe foaie, iar la final obținem numai linii verticale, adică tăieturi a ceea ce cardul nostru de credit nu poate duce. Tocmai pentru a preîntîmpina o astfel de măcelărire a dorințelor domnișoarelor prințese, apare pe scenă BF, nu bf-ul din engleză, cel puțin nu acela (if you know what I mean and I’m sure you certailny do), ci Black Friday, ziua preferată din an a împătimitelor după shopping. În intervalul în care are loc mult așteptatul eveniment, visele devin realitate, dorințele iau contur, iar reducerile se materializează în haine noi în șifonier, spre deliciul domnișoarelor și oroarea domnilor generoși care finanțează asfel de ieșiri în oraș ale fetelor. Evident, se iese în grup, căci acolo unde sunt mai multe femei, nu întotdeauna rezultă scandal, ci se mai întâmplă uneori să se nască idei creative și ingenioase în urma brainstorming-urilor din fața cabinei de probă.

Știți voi cum se agită o pisică să prindă punctul roșu de la laser ? Ei bine, la fel și maniacele cumpărăturilor de BF. La fel a fost și anul trecut și cu siguranță noua ediție va înregistra o cifră cu mult mai multe zerouri. Mulțumită cui ?! Lor, evident, celor care vânează reducerile, celor pentru care acestea au fost anume concepute. Sunt persoane care trăiesc de la un sezon la altul, doar cugândul la discount-urile ce se vor ivi și care vor face ca adrenalina să le curgă și mai vertiginos prin vene.

Pe voi, dragilor, Black Friday 2014 vă așteaptă cu brațele deschise, să vă umplețicoșurile de cumpărături și să vă goliți conturile ! 1,2,3 …start la shopping !

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: