CUM GASIM ZBORURI IEFTINE

29 septembrie 2014 la 6:48 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

zbor ieftin cluj

Gasirea celor mai ieftine zboruri este un proces complex, care are ca punct de pornire cautarea, cu ajutorul meta motoarelor de cautare, a celor mai ieftine zboruri.Destinatii, perioade, preturi ce urmeaza a fi comparate, astfel incat pasagerii sa beneficieze de varianta optima.Aici nu ne referim numai la pret,dar si la conditii,siguranta,timp de zbor, escale,etc.

Ca punct de pornire, este necesar sa avem in minte o destinatie, urmand ca, in jurul ei, sa tesem intregul scenariu al calatoriei, sa punem la punct toate detaliile esentiale pentru buna ei desfasurare si, de ce nu, pentru mentinerea bugetului la cote satisfacatoare.

Dorinta arzatoare a oricarui turist, Sf Graal al calatorilor, este sa plateasca mai putin ceea ce costa cel mai mult-biletul de avion.

Internetul este marele rege atunci cand vine vorba de a gasi un zbor ieftin.Aici,comisionul este mai mic decat cel practicat de o agentie normala.Exista insa un mic dezavantaj,in masura in care iti doresti sfaturile personalizate ale unui specialist dintr-o agentie.

Meta motoarele de cautare, precum Kayak sau Skyscanner, reprezinta modalitatea cea mai eficienta de comparare si gasire a celui mai bun bilet de avion, la cel mai rezonabil pret.Kayak compara preturile pe mii de trasee si sute de companii aeriene.In plus,ofera optiuni interesante,cum ar fi alegerea unui zbor cu/fara escala sau o harta pentru a vizualiza destinatiile in functie de pretul lor.

Cea mai eficienta metoda este aceea de a face cautare si pe Kayak si pe Skyscanner,in acelasi timp,pentru ca, apoi, comparand, sa alegi cel mai bun rezultat.

Dupa acest pas, este important sa verificati zborul si pretul pe siteul companiei aeriene.

Tot secretul consta in anticipare.Contrar sejururilor,in cazul carora last-minute-ul este  varianta ideala, in ceea ce priveste rezervarea unui bilet de avion pe ultima suta de metri se dovedeste foarte rar a fi o buna stratagema.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: