Din dragoste pentru mâncare

5 Septembrie 2014 la 12:48 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

pizzainimavia stirile.rol.ro

Nu știu cum se face, dar de fiecare dată, de absolut fiecare, exact atunci când ai mai puțini bani, te lovesc poftele și simți instant cum ți se excita papilele gustative dintr-o simplă amintire, care-ți apare din subconștientul tău blestemat ce-ți joacă feste. Mereu a fost și va fi în continuare așa, iar ceilalți studenți mă înțeleg cel mai bine la acest capitol. În astfel de nopți, indiferent de ce regim alimentar ai ține tu în mod obișnuit sau cu câtă strictețe ai respecta X și Y dietă, toate le dai dracului și te afunzi în tona de mâncare nesănătoasă, atât de diversificată și de piperată cu arhicunoscutele E-uri.

Vine în viata fiecărui student, cel puțin o dată pe lună, o seară în care e sătul, în care, cumințel cum îi șade lui bine, a halit păpica trimisă cu atâta grijă și dragoste de către mămica, taman de la capătul celălalt al țării. Din cina asta se înfruptă, evident, și ceilalți colegi, camarazii de suferință, ceea ce face respectivul fel de mâncare și mai gustos, mai copios, căci cu cât se împarte la mai mulți, cu atât tihna crește, direct proporțional cu numărul de ”îmbucături/sorbituri” poștălite, de la unu’ la altu’.

După ce bagi bine la întuneric, poate lingi și-o bere la pet, sau chiar vreo sticlă de Coca Cola cu preț la ofertă, că expiră curând, după care numai patul te mai interesează, sau țigara de după, clar dată din mână-n mână și aia. Mai apoi, te trage patul, dar telefonul sună și Ionescu te cheamă acasă la Popescu, care și-a evacuat colegii tocilari din apartament și trage o paranghelie de să răsune din toate difuzoarele, mai mai să facă geloase barurile de pe Piezișă.

Se strânge lumea, alcoalele curg în voie, muzica se aude pe fundal, fumul e dens să-l tai cu sabia, după care se sparge gașca mai spre dimineață, în vreme ce răsună foamea-n glandă, așa că se devorează chiar și conservele uitate în frigider de la revelionul trecut. Cum după un chef de chef nu te saturi cu vreun sandviș amărât, încet, încet ți se furișează în minte gândul unei pizze cu mozzarella ce se întinde, sau vreo ciorbă acră pentru cei mai ”happy”. E clar pentru toată lumea că, atunci când a lansat invitația, gazda nu s-a aprovizionat cu așa ceva, iar pizzeriile și shaormeriile prea puține sunt deschise la ora asta (ps: Mama Manu are non-stop pe Eroilor, deci fiți antenă!) Unu’ zice că știe el o pizza bună, dar locaul nu e deschis, sau centralista doarme și nu răspunde, așa că soluția salvatoare vine de la foodpanda.ro, care, la doar câteva click-uri distanță, cu ajutorul iOS sau Android, te aduce mai aproape de mâncarea ce ți-a picat cu tronc, într-un interval și mai scurt decât ți-ai fi imaginat. Nu credeți ?! Bine, hai că vă mai lămuresc după ce termin pizza asta, să nu se răcească 😛

 

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: