BunăDimineața.ro, un site care te binedispune

29 iulie 2014 la 8:09 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu

Explozia tehnologică și dezvoltarea internetului a adus în viețile fiecăruia dintre noi mai multe posibilități de petrecere a timpului liber, mai multe surse de informare și numeroase oportunități la care nici nu ne gândeam în trecut. Știrile zilei se află la vârful degetelor și conectarea cu prietenii și oamenii pe care îi admirăm a devenit tot mai ușoară, datorită site-urilor de profil și rețelelor de socializare pe care petrecem ore întregi în fiecare zi.

De această dezvoltare a beneficiat, de exemplu, și mass-media, iar multe publicații s-au mutat din tipăritură în online, în timp ce altele au apărut direct în acest mediu. Zeci de alte site-uri aduc constant informații și conținut nou din diferite domenii pentru cititorii lor. Dar o mare parte din acest conținut este negativ, ori negativitatea ar trebui redusă cât mai mult din viața noastră.

De aceea, astăzi prezentăm site-ul BunăDimineața.ro, un proiect lansat la începutul acestui an care se axează pe livrarea zilnică de conținut pozitiv. Cititorii beneficiază de articole interesante, știri actuale și divertisment încă de la primele ore ale dimineții, tocmai pentru că o zi bună se cunoaște de dimineață.

Aici veți găsi conținut pozitiv, unic și relevant, structurat pe diverse categorii: Actual, de Dimineață, Micul Dejun, Lifestyle, Pentru Ea, Pentru El, Divertisment, Horoscop și Campanii. Fiecare categorie beneficiază de mai multe subcategorii pentru a ajuta cititorul să ajungă cât mai repede la conținutul relevant pentru sine.

Pentru că sănătatea este sau ar trebui să fie una dintre principalele preocupări ale oamenilor și pentru că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, BunăDimineața.ro prezintă mai multe idei și rețete pentru masa de dimineață, sfaturi pentru o alimentație mai sănătoasă, dar și recomandări în ceea ce privește exercițiile fizice.

Mai multe informații despre site și viziunea proiectului puteți găsi în pagina de descriere Despre noi, unde echipa povestește pe scurt cum vede ea fiecare dimineață și ce își propune să facă pentru cititori.

Pentru o claritate și mai mare asupra proiectului, aruncați o privire și peste videoclipul de prezentare de mai jos.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: