Complicatiile vietii

14 iulie 2014 la 8:17 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

În unele zile nu merge nimic, nu avem nicio stare și nu reușim să ducem la bun sfârșit nicio saricină din cele pe care ni le-am propus. Sunt astfel de zile și nu avem ce face, în principal datorită faptului că nu putem controla, deși ne-am dori, toate aspectele din viața noastră. Ne vine greu să credem sau nu, însă uneori lucrurile se întâmplă pur și simplu. Nu se ține cont de noi, ne frustrează, ne doare până la lacrimi, răbufnim, dar nici măcar nu impresionăm prin ieșirea noastră comportamentală. În consecință, lucrurile rămân la fel de potrivnice nouă.

Nu știu voi cum reușiți, dar uneori nici chiar cei mai buni dintre noi nu pot să se calmeze, să pună furtuna pe pauză, să-și permită luxul de a lua o pauză de respiro, după care să se avânte din nou în iureșul de emoții, de nervi și de clipe nedormite. Unii dintre noi sunt super eroi și reușesc performanța de a ne păstra calmi în astfel de situații, fără a fi afectați, sau cel puțin o astfel de impresie lasă în urma lor. Alții însă, iar aici se încadrează marea majoritate, sunt, la fel ca mine, foarte expresivi și pe față li se citesc toate stările care îi încearcă și care nu le dau pace, făcându-i să se macine mărunt, mărunt.

Cu toții avem astfel de zile și ne confruntăm parcă din ce în ce mai des cu ele. Vin pe nepregătite și nu putem să le anticipăm, chiar dacă până în prezent am avut multe alte experiențe similare. Nu avem cum să ne pregătim să le facem față. Deja ne-am convins noi singuri că fiecare, în felul ei, este diferită, unică, așa că niciodată nu vom reuși să dezvoltăm un sistem de a le face față. Cert este că, nu știu cum, dar trebuie să ne regrupăm forțele și să ne decurcăm. Nu e ca și cum am vorbi în fiecare zi despre sectiunea de piese auto Mercedes Benz, așa că nu trebuie să ne speriem de complexitatea lucrurilor. Așa cum sunt zile mai proaste, cu siguranță ni le putem aminti și pe cele bune. În plus, pe earticole.com găsim ajutor de nădejde, care să ne ajute să trecem cu o mai mare ușurință peste impas, atunci când avem de-a face cu el. Astfel, putem sufla iar ușurați, întrucât greutățile-s trecătoare, iar problemele nu sunt chiar așa apăsătoare atunci când știi cum și unde să le cauți rezolvarea.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: