Sandale de vara pentru domnisoare cochete

30 iunie 2014 la 6:54 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , , ,

Vara asta vrem, nu vrem, trebuie să începem să ne interesăm de sandale albe. Le putem asorta cu orice, mai ales că avem atâtea combinații de ținute lejere, vaporoase. Fiecare fată trebuie să fie pregătită să se încalțe cu ceva comod, pentru a putea colinda orașul în lung  și în lat. Dimineașa, la cafea, pe terasa de pe Eroilor, nu ai vreme să porți cine știe ce tocuri, mai ales că, așa matinal, după vreo seară de chefuială, nici nu ai putea merge prea drept cu ele.

Ființe foarte ocupate, femeile nu au vreme de pierdut prin mall, la shopping, oricât de bizat ar părea asta. Da, știu că se zie despre noi că suntem maniace și că ne găsim relaxarea prin stricatul banilor aiurea, dar o femeie puterniă știe că nu are nevoie de o tonă de haine nouă pentru a se simți bine în pielea ei, chit că fiecăreia dintre noi ne place la nebunie să ne uităm în șifonier la cutiile de pantofi care abia ne așteaptă să îi probăm și să îi etalăm în desele noastre ieșiri în orașul aburind sub torida soarelui de vară. Așadar, o soluție viabilă pentru femeia business a secolului XXI o reprezintă comerțul online, motiv pentru care, la distanță de doar câteva click-uri, poate avea perechea de sandale albe online la care visează de ceva vreme încoace.

În pofida lasitudinii pe care o lăsăm atunci când apărem diafane pe stradă, scurgându-ne parcă printre oamenii obosiți din jungla orașului, trebuie să ne păstrăm ținuta demnă, așa că din garderoba noastră nu pot lipsi celebrele sandale  toc, la fel, și ele putând fi adaptate la aproape orice vestimentație pe care alegem să o purtăm, totuși, în funcție de evenimentul la care urmează să participăm.

Așadar, dragelor, nu mai pierdeți timpul și faceți-vă cadou o nouă pereche de sandal, meritați, vă asigur eu de asta !!

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Sandale pentru domnisoare…..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: