Oferte promotionale nunti

21 iunie 2014 la 8:31 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , ,

modern-restaurant-wedding-ideas-2

Peste tot, dar absolut peste tot: nunți și iar nunți. Nu e neapărat asta o mirare, având în vedere că suntem în plin sezon, ci pur și simplu o constatare, deocamdată de la distanță, căci anul ăsta încă nu am asistat la nicio uniune în fața lui Dumnezeu și nici măcar a ofițerului stării civile. În schimb, poveștile au fost multe, zvonurile și mai multe, majoritatea impresiilor de după, atunci când mirii au fost cei mai fericiți că le-a ieșit socoteala, deci au încasat câștiguri frumușele, cu care să o poată lua la goană undeva prin țări străine, la mare, la soare, sau și-au programat deja întâlnirea cu reprezentantul băncii, pentru obținerea unui credit de casă nouă.

În momentul în care viitorii miri ajung la localul pe care l-au contractat pentru găzduirea fastuoasei petreceri, acolo iasă spiritul de întreprinzător din ei și, peste noapte, fără ca măcar ei să știe, devin cei mai buni negociatori și planificatori de nunți. Acolo, la fața locului, desenează pe hârtie și îi explică managerului cantinei de ce ei merită să beneficieze de reduceri, care le sunt promoțiile cele mai avantajoase și, dacă nu găsesc ceva care să le convină, până la urmă inventează ei înșiși motive pentru care mai trebuie scăzut din prețul meniului de nuntă. Așa se întâmplă mai peste tot, inclusiv la unele restaurante bucuresti, așa că să nu cumva să credeți că bucureștenii nu se uită la preț, ori nu-și fac calcule în noaptea dinaintea nunții, pentru a se asigura că le-au ieșit bine porțiile la nuntă.

Când vine vorba despre restaurante nunti, voi nu știați că ele-s foarte profitabile, deci ar trebui să le aveți în vedere la modul cel mai serios dacă doriți să vă deschideți o afacere. Evident, ca orice investiție, trebuie vărsat ceva capital, însă acesta cu siguranță se va recupera, ba chiar se va multiplica, deci în scurt timp de la deschidere, în funcție de vad și de publicitate, bănișorii vor începe să curgă, telefoanele să sune pentru rezervări, iar perechile de miri să se măiestrească pe vasul mirilor.

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. O experienta frumoasa si de neuitat!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: