Tu ce bărbat ai în sufrageria ta ?!

12 Iunie 2014 la 8:09 am | Publicat în RECOMANDĂRI | 4 comentarii
Etichete: , , , , , ,

motorbike girl

Majoritatea bărbaților, printre altele, se pricep la fotbal și mașini, ca și cum nu ai exista ca sex masculin dacă nu ai avea asemenea înclinații. Când mai mulți bărbați se întâlnesc și povestesc despre subiectele astea două, fiecare dintre ei are câte o părere, de regulă diferită, că altfel nu ar avea niciun rost discuția lor fără controverse. Orgoliile sunt mari, așa că fiecare se străduiește să puncteze mai bine fix ce are el de zis, că are, că n-are experiență. E interesant să îi urmărești cum se duelează în orgolii și cum din ce știu nu lasă, în speranță că își vor convinge adversarul să capituleze în fața lor.

Pe de altă parte, mai sunt și bărbați care au cu totul alte preocupări, care nu discută nici despre afaceri sau creșterea copilului, dar nici nu se omoară cu fotbalul, iar despre mașini știu exact strictul necesar, așa, ca mine, cât să bage cheia în contact, să-i dea talpă și să alimenteze. Oamenii ăștia sunt raționali și-n plus sunt și boemi, pentru că își canalizează energia pe cu totul altceva: citit, activități culturale, ieșiri cu familia. Pentru ei nu are relavanță finala Campionatului Mondial de fotbal, poate nu știu nici din auzite între cine și cine se joacă, fiind mai important să organizeze ziua soției, să se intereseze la bilete la concertul lui Billy Idol, sau pur și simplu să-și ducă pruncul la Cars 3D de la Iulius mall într-o duminică seara. Cu oamenii ăștia nu trebuie să te cerți, pentru că, cel mai des, ei nu o fac, ei sunt vizionari, dar în același timp foarte practici, așa că ei nu se vor angrena în discuții fără rost, din prea multă economie de timp. Lor nu le poți reproșa că n-au schimbat cauciucurile, dar nici nu te vei enerva pe ei că-ți vor umple casa cu prieteni burtoși de la bere, așa că nici nu vei avea în sufrageria ta un mic stadion în care să se grohăie și să să râgâie, iar la fiecare gol să-ți trepideze candelabrul de la intervecțiile și modul lor de manifestare.

Indiferent de exemplarul care există în orice casă, bine că există, căci e rău cu rău, dar parcă-i mai rău fără rău, nu ? În orice caz, în eventualitatea în care exemplarele de mai sus își găsesc consoarte pe măsura lor, acolo chiar e un deliciu să urmărești aceste cupluri. Imaginați-vă cât ar fi de incitant să urmărești o blondă vorbind despre piese semiremorci, în timp ce scurge o bere și își înfundă mâna până la cot în punga cu semințe de floara soarelui, iar, la polul opus, bruneta noastră cu ochelari și cu ținuta ei office, în drum spre muncă, își lasă copiii la școală și este panicată pentru că nu o lasă nimeni să iasă din intersecție, de parcă prioritatea ar fi cel mai de preț lucru pe care oamenii refuză să-l cedeze.

Nu știu cum e să mergi pe stadioane, dar știu cum e să mergi la teatru, la operă și la film. Habar n-am cum râgâie bărbații după bere, dar am auzit cum cântă la chitară după 3 pahare de vin. Nu-mi imaginez discuții despre înlocuirea pieselor la mașină, dar, la nevoie, dacă va fi chiar musai, sigur mă voi descurca, poate nu neapărat eu, doar cu siguranță voi cunoaște un prieten care are un alt prieten, prieten și ăsta cu alt amabil care mă va salva. Practic, nu ?! 😀

Anunțuri

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. plus politica…iar de cand cu succesul lui Simona Halep si la…tenis:)
    O zi buna!

    • Da, mă distrează um, oamenii care până mai ieri habar n-veau câte game-uri are un set, acum sunt pasionați de tenis. Ironic 😛

  2. Al meu se incadreaza in a doua categorie. Ceea ce pe mine ma multumeste. Desi mai are si scapari, cand vine vorba despre pasiunea asta noua, biciclitul.

    • Poate ”degenera” într-o pasiune comună, deci totul e spre binele vostru 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: