Inspira, expira . . .

8 iunie 2014 la 8:45 am | Publicat în Aberatii Nocturne | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

bab357c6e9c024c39737d1bb65be296f

Când simți că nu mai poți, atunci trebuie să mai dai încă puțin din tine. Nu știu exact să îți indic de unde sau cum, dar știu în mod cert că trebuie. Poate e una dintre puținele situații în care chiar trebuie. Nu poți să te oprești, căci abia acolo începe adevărata ta viață, atunci când ieși din zona ta de confort și te confrunți, practic, cu ea, cu viața.

Dacă vei abandona, vei pierde încă dinainte de a intra în ring. Totuși, odată ajuns acolo, vei fi surpins să vezi că, în colțul opus, nu ai niciun adversar. De fapt, așa mirat cum ești, tu te uiți chiar la el: la tine, căci tu și temerile tale vă sunteți singurul și cel mai mare dușman. Cu tine trebuie să lupți tu, să ajungi la tine și să îți placă ce vezi acolo.

Ai două opțiuni, să te trantești pe jos, să începi să blestemi în timp ce plângi, iar mai apoi să te calmezi înnecându-te-n propriile lacrimi, sau poți să stai puțin, să te aduni, să te reculegi, după care să încerci să îți revii și să te gândești ce vei face mai departe. Indiferent pe care o vei alege, va trebui să trăiești cu consecințele alegetii tale, deci responsabilizează-te și alege să-ți trăiești viață, că numai p-asta o ai deocamdată.

Doar tu ești scenaristul vieții tale, așa că pune-ți în cale personaje faine, cu care să ai un schimb de replici interesant, care să te motiveze să vrei mai mult, să fii mai bun, să îți dorești să atingi obiective înalte !

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: