Cel care se arata cel mai puternic e, de fapt, cel mai slab din incapere

23 mai 2014 la 12:32 pm | Publicat în Personal | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

clovn trist

De teamă, ne construim o mască pe care să o afișăm atunci când suntem vulnerabili. O facem nu pentru că n-am avea încredere-n tine, ci pentru că, până atunci, până să apari tu, am fost răniți de prea multe ori, a durut și nu mai voiam să ne întoarcem acolo, știind cât de greu ne-am revenit ultima dată. Nu suntem de condamnat, căci, la  fel ca noi, ai făcut și tu și încă o mai faci, deși te încăpățânezi să înduri în tăcere. Chiar dacă ne-ai arătat câte un colț de suflet, chiar dacă ai mai scăpat vreo lacrimă, la fel, și tu erai vulnerabil și încă mai ești.

Sensibilitatea îmbracă multe forme, însă cel mai adesea apare sub forma unei armuri, ca atunci când, deși ți-e frică și plângi noaptea în somn, a doua zi, când sună goarna, îți iei casca, te îmbărbătezi și te muști de mână pentru a uita că moartea doare. Galopând în necunoscut, cu gândul la ce ai lăsat acasă, în urma ta, dai pinteni calului și speri ca, măcar el, să fie mai curajos decât tine, sau cel puțin mai nesăbuit și să te ducă acolo unde inimii tale îi e frică să poposească.

Practic, în fața oamenilor care te cunosc, pe care i-ai folosit în sufletul tău, armura nu te ajută cu nimic, deși nici nu-i îndepărtează, căci iubirea lor pentru tine și viceversa străbate orice tablă. Pentru că nu știi cum să le spui de ce ai nevoie, te duelezi cu cuvinte grele, care îi apasă, la rândul lor, sub propria armură.

Tosănite sub timp, măștile, rând pe rând, ajung să cadă. Când ești gol, te vor înțelege ei oare, sau îți vor puncta greșelile și răutățile făcute din durere ?! Vei găsi tu iertarea de care sufletul tău are nevoie ?! Vei avea parte de niște brate care să te ferece între ele și să te protejeze ?! Nu-ți rămâne decât să speri, să te rogi la cine vrei tu și crezi că te ascultă atunci când nici măcar tu nu mai ai puterea să-ți asculți urletul prelung  . . .

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: