Zile si zile . . . pentru alte zile, la fel de . . . zile

22 Mai 2014 la 7:03 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , ,

costum de baie femei

Pentru a continua în același ton vesel, de vacanță cu care ne-am obișnuit, azi mi-am permis să vă rețin pe tărâmul zilelor fără de probleme, acolo unde sunteți liberi să vă bucurați de liniștea existenței voastre, autoinduse sau nu. Astfel, pentru că azi a fost soare și cald, propun să nu facem absolut nimic din ce nu vrem, cel puțin în orele ce ne-au mai rămas, mai ales că, până acum, cu siguranță majoritatea dintre voi s-a întors deja de la muncă sau școală, iar pentru ceilalți, care încă sunt pe baridace, țin să-i anunț că le vom face și lor tura de …stat și făcut nimic. pam pam !

Sunt zile în care nu ai chef de nimic, în care toată lumea te irită, nu neapărat pentru c-ar fi responsabilă de ceva anume, ci pentru că ești tu ciufut/ă, pentru că nu-ți ies socotelile.

Sunt zile în care, oricât ai aranja părul, claia de fire din vârful capului, mereu se trezește câte o șuviță exact atunci să facă pe rebela. Nu știu la bărbați cum e, însă cred că-i neplăcut să vă apară un fir alb, care se vede direct din avion. La voi, dacă nu, cu siguranță va fi mai greu cu barba sau, după caz, mustața, ambele trebuiind cosmetizate, ori am văzut eu cât de serios le tratați și câtă importanță le acordați, cam tot așa ca la femei, atunci când ele încearcă să impresioneze cu o coafură nouă.

Sunt zile în care nu ai stare să faci nimic, în care nu reușești să fii productiv/ă nici dacă îți propui. În astfel de zile nu poți citi, nu ai chef să te plimbi, nu poți dormi și nici nu ai poftă de mâncare, așa încât adesea uiți să te hidratezi, deci bei lichide doar când cineva ți le aduce direct la pat, ți le pune sub bot și te îmbie cu ele. Vorba aia: muieți îs posmegii ?!

Sunt zile în care pijamaua ți-e  cea mai bună prietenă. Sunt zile în care soarele e atât de puternic și de ademenitor, încăt parcă te trage jos din pat și te târăște după el în jungla de asfalt. Tu, mai destoinic ca niciodată, te opui ehement, cam ca un copil mic și prost care face pe încăpățânatul doar pentru că a descoperit nu doar că-i iese foarte bine, dar și că nici nu necesită prea mult efort ori concentrare.

Sunt zile în care ai vrea să înoți, dar n-ai piscină, iar spa-ul e mult prea costisitor, iar tu salvezi banii pentru o vacanță adevărată, pentru a-ți putea permite o cazare vila, care să fie dotată cu de toate, doar pentru răsfățul tău personal, meritat de altfel.

Sunt zile și zile, iar azi e o zi . . . așa ca ieri, ca alaltăieri și mai mult ca siguri mâine și ziua de după.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: