Oh, baby . . .

19 Mai 2014 la 1:27 pm | Publicat în Personal | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

crazy world

Nu te preocupa pentru ceva ce nu poți controla. Poate o parte din acțiunile tale au condus înspre acea  direcție, însă nu e în totalitate responsabilitatea ta, motiv pentru care nu ar trebui să îți adaugi încă o grijă suplimentară, pe lângă cele ce deja le ai tu zilnic. Trăiește-ți viața și fă-o frumos – asta ar trebui să fie principala ta responsabilitate. Iubește-te și dă-ți timp să te vindeci, toate celelalte își vor relua cursul normal după aceea.

Faptul că te simți vinovat/ă nu face decât să-ți adâncească supărarea, ori ai atâtea de trăit, încât nu îți permiți să bați pasul pe loc pentru niște griji inutile. Drept urmare, fă ceea ce ai de făcut, străduiește-te să te aduni, să dai ce ai mai bun din tine și așteaptă-te, la fel, la tot ce e mai bun. Ai încercat, ai ales să faci ceva în detrimentul pasivității, deci meriți și sunt toate șansele să ți se îndeplinească dorința. Nu te gândi la acel torturant ”dar dacă..?!” pentru că nimic bun nu vine vreodată după terifiantul ”dar”, nimic în afară de frică, panică și regrete, care oricum nu folosesc la nimic, căci nu pot schimba nimic, decât starea ta de spirit, care și așa nu e prea stabilă. Nu-ți impune singur/ă limite, nu te anula ! Nu-ți bloca emoțiile, dar nici nu le lăsa să te domine !

Sfatul meu pentru tine: lasă-te surprins/ă. La un moment dat, la rândul meu, l-am primit și eu. Neîncrezătoare, recunosc, l-am ascultat și, într-adevăr, viața și cineva anume m-au surprins plăcut. La fel, dă-ți șansa la liniște, la pace interioară și la realinierea…planetelor :D, doar luna neagră te-a părăsit, așa că acum va fi iar bine ! Nu te mai tortura, oricum mintea se ocupă deja prea bine de asta!

I’ll be right next your side, waiting for you to get well again 😉 I believe in you, so here’s a start for you to do that too: believe in yourself and in the power of healing.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: