Rochii de nunta lungi

17 mai 2014 la 11:18 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , ,

rochie de seara 1

Se știe despre vară că este anotimpul distracției, perioada din an în care petrecerile sunt în toi, căci, animată de vremea frumoasă și călduroasă de afară, lumea uită de griji și probleme, se gândește la vacanțe exotice și, în trend cu acestea, se simte bine, făcând ceea ce-i place cel mai mult: profită de timpul liber pentru a se distra la maxim !

Tot despre vară se spune că e cea mai productivă perioadă a anului, căci în lunile aferente acestui anotimp au loc cele mai multe nunți, încununate cu succes cu uniunea tinerilor aflați la început de drum. Oamenii preferă să își oficializeze iubirea vara, tocmai pentru că, de regulă, vremea ține cu ei, așa că nu trebuie să își facă mari probleme cu privire la instabilitatea mateorologică, cea care le-ar putea da planurile peste cap în eventualitatea unei ploi torențiale, ori chiar a unei furtuni. Evident, totul merge pe bază de supoziții, de rugi fierbinți ale miresei, care speră din tot sufletul că astrele vor ține cu ea și va avea parte de o nuntă fără incidente majore, însă nimic nu este sigur. Oricum, șansele sunt destul de minore ca, în afara unei ploi scurte de vară, alt fenomen meteo să umbrească fericirea mirilor. Rămâne însă de văzut care le va fi până la urmă norocul, mai ales că, zic bătrânii, o nuntă la care plouă semnifică mult belșug, deci  am putea spune că tot răul e, totuși, spre binele viitoarei familii.

rochie de seara 2

Dacă vremea nu poate fi controlată, maniacă din fire, femeia, controlează toate celelalte elemente, în special alegerea vestimentației potrivite pentru nuntă. Astfel, dă iama printre rochii de seară elegante și deja se și poate imagina purtând-o pe cea mai frumoasă dintre ele, evident, alegerea ei nefiind deloc una ușoară, motiv pentru care cabina de probă devine cel mai fierbinte punct al încăperii. De asemenea, concurența este acerbă și la sectorul rochii de nasa, căci, după mireasă, ea este a doua cea mai importantă și studiată figură a petrecerii, deci nu se poate lăsa mai prejos, trebuind să epateze, însă în așa manieră încât să nu eclipseze mireasa, spre fericirea acesteia din urmă.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: