Haine de vara – ce se poarta in 2014

13 mai 2014 la 5:59 pm | Publicat în Diverse | 3 comentarii
Etichete: , , , ,

summer clothes

sursa: 9gag.com

Când eram mici, ne jucam de-a croitoresele. Furam din casă tot felul de haine uitate, pe care rapid le croiam, așa cum știam noi mai bine, de cele mai multe ori însă sfâșiind materiale prețioase, pe care mama le găsea abia când răul iremediabil era făcut.

Azi, crescând, coitoresele de atunci au devenit niște mici fashioniste, care, în încercarea de a se autodepăși, se străduiesc să își găsească un stil, să îl personalizeze și să epateze, să se pună în valoare, pentru a străluci pe fundalul invidiei spectatorilor.

La croială nu ne pricepem toate, deși ne-ar face mare plăcere. Avem imaginație, însă nu întotdeauna mașina de cusut ține cu noi. Alteori, băgăm scuza cu timpul, cu lipsa lui mai exact, însă de ce nu ne-am putea descurca, uzând de resursele aflate deja la îndemâna noastră, și să facem  ceva inedit ?!

Hainele și florile . . . ambele dragi nouă, femeile. Toate le avem, sau cel puțin le-am avut cândva. Dacă nu le primim frecvent, nu e o problmă, căci în emanciparea noastră atât de contestată, am învățăm să ne cadorisim singure, atât cu haine, cât și cu flori, motiv pentru care, dragelor, vin și vă întreb:

De ce să nu ne cadorisim și cu momente plăcute, în care imaginația noastră să zburde liberă și să sperăm la ceva frumos, la o picătură de estetică în viața noastră cenușie ?!

 

Reclame

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. superbe imagini!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: