Cadoul surpriza – asteptat de ea de la el

13 Mai 2014 la 7:47 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , ,

surprise for girlfriend

Două ele discutau azi de zor despre un posibil cadou. O ea îi spunea unei alte ea că el s-a oferit să îi cumpere un cadou deosebit de ziua ei. Nu că până atunci același el nu îi făcuse repetate și diverse atenții, însă acum, pentru că urma o ocazie mai aparte pentru ei, dorea să epateze, să o facă să simtă, în materialitatea astei lumi, iubirea lui, iar el, bietul, fiind cam sărac cu duhul, iar ea o prea evidentă materialistă, s-au rezumat la lucru, ca pentru oamenii ce sunt. Trist !

A doua ea, îi sorbea cuvintele, nu pentru că ea, la rândul ei, n-ar fi avut un alt el, doar că ăsta nu era la fel de atent ca primul el. Se vedea prin ochii ei, larg deschiși, cum visează, cum gelozia o roade și fărămițează și ultimul gram de umanitate din ea. Nu avea o oglindă la îndemână decât în geanta de firmă (luată de pe site-ul cu posete online), pe care o etala disprețuitor în văzul muritorilor, căci, dacă ar fi avut, și-ar fi văzut fața contorsionată și ar și înțeles, poate, ce mult se degradase, de la o simplă instorisire, zice-se, ca între prietenele cele mai dragi și mai apropiate și mai … interesa(n)te.

Prima îi explica celeilalte cum ea, de fapt, nu își dorește chiar, chiar nimic, cu o expresie ”– Hai, tu, întreabă-mă mai multe detalii !” Complice, evident, a doua ea instant s-a autosesizat și a dojenit-o nițel pentru lipsa ei de practicism într-ale gândirii. Cum să nu vrea chiar, chiar nimic ?! Ce toantă ! Poate ‘cela s-o fi supărat pe refuzul ei . . . hmm, dar dacă până la urmă nu îi mai cumpără nimic ?! Ce proasta ! Clar ! Proastă trebuie să fi fost să nu profite de o asemenea invitație la mână largă. Ce, în fond, nu trebuia să ia în considerare amabilitățile lui, ci  să se bucure de ele și să profite cât mai poate, doar de aia o iubește, nu ?! Gândire tipică de femeie a secolului în care trăim . . . tragi-comic !

* * *

Oricât de iubite și de răsfățate ar fi, ele-le din această categorie mereu se vor fandoisi și vor încerca să arate cât sunt ele de bine intenționate, de atente la binele copiilor din Africa, motiv pentru care abia, abia cedează la rugămințile fierbinți ale junelui, în încercarea lui de a le adune nu stelele de pe cer, că alea n-ar avea suficiente zerouri, ci vreo bază de date, că doar acolo se utilizează 1 și 0, 0 și 1 fără număr.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: