Caldura mare, mon cher !

10 mai 2014 la 12:22 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

cati litri de apa se beau pe zi

După cum bine a putut observa  fiecare dintre noi, în cele din urmă, după lupte aprige și dispute convingătoare, vara a binevoit să ne încânte cu mirobolanta ei prezență, motiv pentru care, în ultima perioadă, zi de zi ne trezim din pricina razelor solare care, iscoditoare, își croiesc drum până direct în inimile noastre, care sunt umplute de bucurie și de o stare plenară de bine care, sperăm noi, va persista ceva vreme de acum încolo.

Nu doar barometrul fericirii noastre a luat-o razna, ci și temperaturile din termometre ne indica faptul că orașul renaște, revine la viață, își ia meritatul tribut la fericire, iar nouă nu ne rămâne altceva de făcut decât să fim acolo, acolo unde se trăiește, acolo unde oamenii se simt bine și se bucură unul de compania celuilalt.

Ne vedem nevoiți a ieși în stradă, să colindăm citadela în lung și în lat, să ne scoatem hainele vaporoase din șifonier și să le etalăm pe troutuare mai ceva ca pe podiumurile de la Miami. Nelipsiții ochelari de soare trebuie să ne protejeze de interperiile care ar putea sta în calea viselor noastre, motiv pentru care trebuie să avem minim două astfel de perechi, deci, acolo unde e cazul, acolo unde încă nu îi avem, e timpul să dăm o raită și la shopping, să ne golim sufletele de griji, cardurile de bani și iubitii de răbdare.

Ce poate fi mai frumos decât o plimbare prin parc, de mână cu persoana iubită ?! O înghețată răcoroasă într-o  zi toridă de vară sună aproape la fel de bine precum o limonadă la terasă, sau o discuție cu prietenii în aer liber. Dar ce ne facem când toate aceste minunății ale naturii nu ne mai mulțumesc ?! Ce ne rămâne de făcut atunci când tot ce ne dorim este doar un colț de răcoare, în care briza să adie, iar noi să nu avem niciun gând, nicio neliniște care să ne trezească la realitatea în care cuvântul ”caniculă” e la ordinea zilei ?!

Probabil atunci va fi momentul în care să ne întoarcem acasă, la intimitatea căminului nostru, acolo unde putem beneficia de un duș revigorant, de un pahar de apă cu gheață și lămâie, ori de o altă înghețată, doar că de data asta dosită în adâncurile congelatorului nostru care, și de astă dată, ni se dovedește a fi fidel, asemeni unui prieten de nădejde, fiind deci o investiție profitabilă. De asemenea, consider ca fiind imperios necesar, odată ajunși aici, să ne interesăm la modul cel mai serios de un montaj aer conditionat, căci, dacă acum trăim și simțim pe propia piele asemenea căldură, clar merităm mai mult, merităm să ne fie mai bine, motiv petru care nu ar trebui să mai îndurăm nicio clipită asemenea tratament, când totul stă la îndemâna noastră de a ne facilita viața, a ne satisface nevoile și a ne face plăcerile atunci când acestea ne încearcă, cu ajutorul unui eficient aer conditionat inverter.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: