Vacanta de vara

7 mai 2014 la 1:46 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

femeie sexy

Vremea bună, frumoasă și însorită se instalează nu numai afară, ci și în interior, în sufletele noastre. Cuprinși de voioșie, îndrăznim să visăm, să vedem dincolo de mâine-le care ne provoacă atât de mult teamă și panică în prezentul pe care nu-l prea trăim. Astfel, începem să planificăm, să creionăm cu mintea noastră cea comună povești feerice, de vis, pe care ni le dorim să le trăim, să le experimentăm pentru ca, mai apoi, să putem spune c-am făcut ceva care să conteze, care să ne garanteze reușita unor amintiri irefutabile, care vor rămâne pentru totdeauna implementate adânc în esența sufletului nostru, avid după tot ceea ce e nou, după tot ce nu apucăm să trăim la timp.

Vrem soarele în viața noastră, avem nevoie de el, facem tot ce ne stă în puteri pentru a petrece cât mai mult timp în compania sa și, dacă s-ar putea, am vrea să permanitizăm senzația ia ce ne străbate peielea și care ne face să tresărim de plăcere ori de câte ori soarele ne încălzește fața și sufletul, mintea urmându-le îndeaproape. Împărtășim această senzație cu prietenii, cu partenerii, cu toți cei care fac parte din universul nostru. Pentru a fructifica petrecerea acestui timp de calitate, venim cu propuneri noi, intrigante, care imediat ne aduc în centru atenției și ne alintă orgoliul, nu numai simțurile. Ne trezim așadar că planificăm o excursie cum nu s-a mai pomenit, o  evadare din cotidian care să reușească să ne transpună într-un mic colțișor de rai, departe de griji, probleme, facturi și alte nimicuri cu care ne antrenăm noi zi de zi legăturile neuronale.

Vara a fost mereu anotimpul plăcerilor mai mult sau mai puțin firești. Vara este acea perioadă din an în care tot ceea ce e interzis devine permis, în care oamenii sunt deschiși, în care iasă în stradă, aproape dezbrăcați, de gânduri, de preconcepții, de ei însuși. Atunci noi toți ne dăm frâu liber imaginației, ne îndrăgostim, experimentăm și facem toate nebuniile gândite și negândite vreodată de o minte închistată, din  monotonia citadelei. Vara evadăm la mare, la soare. Vara ne cazăm la hoteluri, vara ne bronză, vara ne iubim cel mai intens, vara ne reinventăm constant, o dată la câteva ore, o dată la fiecare pahar de fresh, o dată la fiecare zâmbet schimbat cu străinul de alături. Vara, odată cazați, singura noastră grijă rămân seturile de lenjerii pt hoteluri, cu care nu suntem deciși ce să facem: să le luăm cu noi, pe plajă, să le așternem pe nisipul fierbinte, ori pe șezlong, la piscină, sau să ne cufundăm cu totul în ele, să ne iubim printre cearceafuri, să ne batem cu pernele moi . . .

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: