Lasa-te sa renasti cu fiecare ocazie ce ti se ofera

5 mai 2014 la 2:11 pm | Publicat în Personal | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

sentiment de libertate

Sunt momente în viață în care totul ți se pare perfect, la locul său, motiv pentru care nu întrevezi nicio mișcare bruscă în viitorul apropiat. Tocmai atunci, când stai mai bine în zona ta de confort, viața are chef de joacă și te face să simți cu adevărat că o trăiești. Acelea snt momentele în care, fără să știi, fără să vrei, de la cine te aștepți mai puțin, dar, mai întâi de toate, fix atunci când aveai mai puțină nevoie de o zdruncinătură în existența ta, primești lecții prețioase, pe care ți le vei aminti pentru tot restul vieții tale cu lux de amânunte.

La primul impact, te vei trezi pe o altă lume, una pe care, până atunci, nu credeai că o posezi, dar de data asta vei ajunge să o cunoști mult mai bine decât ți-ai fi putut imagina vreodată. Singur, acolo, în ea, va trebui să te descurci cum poți și cu ce ai, care e mai nimic. Dar, totuși, să nu uiți cine ești, să nu uiți cine ți-a fost mereu aproape, să nu pierzi din vedere importanța unei asemenea lecții și să vezi dincolo de limitările umane care ne îngrădesc gândirea.

Te vei convinge singur de ceea ce contează cu adevărat în viață și mai ales de cine contează în viața ta, dar și dacă și cum contezi tu într-altuia. Lasă-te să experimentezi, orict de dureros ți s-ar părea. Lasă-te învățat, s-ar putea să fii surprinsă. Lasă-te . . . să te învăluie, să te ia pe sus, să îți distrugă echilibrul și să te după pe cele mai nebănuite culmi . . . lasă-te să trăiești, permite-ți luxul ăsta, e spre binele tău, cu bătaie în viitor . . .

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: