Nu uita: 5 mai se apropie !!

25 aprilie 2014 la 1:50 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | 2 comentarii
Etichete: , , , , , , , ,

sexy present

 

Au trecut și sărbătorile, poate a venit și iepurașul pe la cei care au fost cuminți, așa că acum a sosit acel interval de timp în care trebuie și merităm să nu facem absolut nimic, doar să lenevin în tihnă, ca niște pisici aristocrate și alintate ce ne pretindem a fi. Pare a fi scenariul ideal, nu ?! Mai, mai că ne și vedem din vârful patului, tronând între cearceafuri și perne, dând ordine unui servitor imaginar, sclavul plăcerilor noastre răutăcioase și egoiste. Tot de acolo, de la statutul de regalitate, pretindem să fim noi mai atracția serii, toată lumea să ne slăvească pe noi, să ne facă pe plac, să ne anticipeze gândurile, dorințele, dar mai ales nevoile. Fiecare dintre noi merită cel puțin o astfe de zi, pecare să și-o cadorisească sieși, să se bucure de ea, căci, până la urmă, ce e viața asta dacă nu un lung și nesfârșit șir de plăceri sau de încercări de a le găsi pe acestea din urmă ?!

Pentru a putea face toate cele de mai sus, mai întâi, trebuie să ne asigurăm că persoana de lângă noi, la rândul ei, este și ea mulțumită, satisfăcută, iar acest lucru nu se întâmplă întotdeauna prin simpla noastră prezență, deși nouă ne place să ne amăgim așa. Ei bine, doamnelor, în cazul în care v-ați dat pantofii jos, ați aruncat servieta pe masă și v-ați desfăcut cocul de la birou, aflați că ați uitat un lucru foarte important, așa cum, cel mai adesea, obișnuiți să o faceți: 5 mai, ziua bărbatului!! Rușine, fetelor, rușine să vă fie ! Cum ați putut ? Voi, care an de an vă însemnați în calendar și încercuiți cu rujul vostru roșu de firmă data aceea, anul ăsta nu vă mai las EU să fiți amnezice, căci, prin prezentul articol, vă pun la curent din timp, să aveți suficiente ocazii să vă gândiți care este cel mai potrivit cadou pentru el, bărbatul din viața voastră, care v-o umple de momente frumoase, clipe memorabile de care să  vă puteți aminti cu plăcere împreună, atunci când veți fi puțin mai…experimentați într-ale vieții :).

De ce ?! Pentru că merită, pentru că e mereu acolo, pentru că te suportă atunci când te încearcă cele mai irascibile toane, pentru că e bun și înțelege că ai nevoie de timp pentru tin, pentru yoga, pentru aerobic, pentru ieșit în oraș cu prietenele tale, pentru că nu comentează când îți iei o pereche de pantofi care te strânge, ori o altă rochie, aceeași croială, doar că o nuanță mai deschisă/închisă decât celelalte două aproape identice pe care le ai deja în șifonier.

Ce ?! Orice ! Nu contează ce, atât timp cât faci ceva special pentru ziua aia, ziua lui, a lor, a bărbaților din întreaga lume. Poate fi o carte, un parfum nou, o cămașă sexy, un gadget mișto, bilete la meci pentru el și băieți, sau, dacă nu știi ce și cum, cu siguranță, în măsura în care treci peste falsa pudoare ce te încearcă pe tine, my lady, poți oricând să te oprești pe la un sexshop și să vezi ce îți face cu ochiul și ce crezi tu că vi s-ar potrivi amândurora. 😀

Reclame

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Deci tre sa il serbez pe 5 mai. O sa-mi pun fundă şi-o să defilez în costumul ăla de baie prin pădure, pe bicicletă. Da, ăsta e cadoul lui. Să nu mă spui.

    • Shhh, I won’t tell, just enjoy the moment 😉 !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: