Dușmanii din propria casă

15 aprilie 2014 la 10:21 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

gandaci de bucatarie

Fiecare dintre noi are propriile frici. Unele dintre ele degenerează în adevărate fobii. În plus, oamenii ajung să fie panicați de ceea ce nu cunosc, dar mai ales de ceea ce nu pot controla. De la claustrofobie, la cele mai ciudate temeri, omenirea le-a bifat pe toate, într-un fel sau altul. Cu toate că uneori ajungem să conștientizăm abia târziu, când credeam că nu ne mai sperie nimic, că nu vom mai găsi nicio chestie care să ne scoată din zona noastră de confort, din nefericire, ajungem să constatăm că, din nou, ne-am înșelat amarnic. De ce ?! Pentru că ne trezim noi frumușel într-o zi și realizăm că frica a fost tot timpul prezentă în viața noastră, ea făcând chiar parte din rutina noastră zilnică. Uite așa, dragilor, ajungem noi azi să discutăm despre gandaci de bucatarie, un subiect care pe cei mai mulți dintre voi îi oripilează de la simpla citire a celor două cuvinte, care trezesc în voi repulsie pentru niște vietăți cu multe, multe piciorușe.

Invadatori ai spațiului personal, în special în acele părți ale casei noastre care sunt foarte frecventate de membrii familiei, gen bucătăria, locul unde ne strângem toți să mâncăm și petrecem o mare parte din zi, gândacii de bucătărie pot fi prezenți, chiar dacă noi nu avem habar de acest lucru. Poate, din grabă, nu reușim să remarcăm urmele existenței lor în casa noastră, ca atunci când auzim sunete ciudate, subtile, care alunecă pe gresia noastră. Cu siguranță că nici nu bănuim ce se ascunde de fapt la noi în bucătărie, convinși fiind că nu are cum să pătrundă acolo ceva necurat, noi fiind obsedați de curățenie, motiv pentru care folosim cele mai scumpe produse și soluții în materie de cleanning.

Inițial, devenim suspicioși, suntem din ce în ce mai atenți la micile detalii pe  care, până atunci, nici măcar nu le-am observat. Mai apoi, începem marea căutare, devenim exploratori ai propriei bucătării. Perseverenți, ajungem să descoperim acele semne, urme pe care, mai devreme, vă ziceam că le trecem cu vederea, căci nu le căutam. Întrebările se ridică, ni le punem singuri, nu putem să ne stăpânim mirarea și ajungem să ne panicăm, să nu mai gândim rațional absolut deloc, motiv pentru care fiecare sunet din casa noastră capătă o cu totul altă însemnătate, una hiperbolizată până dincolo de limitele ei maximale.

Apelăm la soluții casnice, de care am auzit noi că ar putea da roade. Sperăm cu tot sufletul nostru să stopăm această problemă, până nu se extinde, căci știm că, odată produsă înmulțirea speciei, nu mai este cale de întoarcere, căci puiuții gândăcioi se vor naște, iar noi nu vom mai putea împiedica răspândirea lor covârșitoare. Terorizați, zi și noapte ne vom gândi la ei, mai ceva ca la persoana iubită, la care se presupune că se îndreaptă majoritatea covârșitoare a gândurilor noastre. Nu vom mai putea dormi noaptea, iar liniștea ne va îngrozi, căci  ea va căpăta o cu totul altă însemnătate, datorită conviețuirii noastre forțate cu insectele, gândacii de bucătărie, de care, dacă am fi isteți și dacă am acționa profi, am apela la o Firma de dezinsectie, spre exemplu COMPANIA DDD, care i-ar extermina în 2 timpi și 3 mișcări.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: