Afacerea ta – de la A la Z

13 aprilie 2014 la 12:25 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

taking-control

Din ce în ce mai multe persoane pe care le cunosc încep să se extintă via internet. Altele, despre care doar am auzit, pun la punct tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante, din nou, pe net.

Viața noastră, în mare parte, fie a ajuns să se desfășoare în mediul virtual, fie are o puternică și constantă legătură cu acesta. Din aceste considerente, acest mediul vast, cu care, inevitabil, ne confruntăm zilnic, ar trebui explorat, ar trebui să îi dăm credit și să-i acordăm posibilitatea să ne surprindă, să ne invite în lumea sa, să ne prezinte ce are el de oferit, căci, la urma urmei, în afară de câteva ore nu am pierde nimic, ore pe care, de altfel, oricum le-am pierde în același stil.

Nu ar fi mai  bine ca, în loc să stai pe net și să pierzi vremea aiurea și neconstructiv, în schimb, să te informezi, să te documentezi în legătură cu lucrurile care, nu se știe când, cum și în ce circumstanțe, ți-ar putea fi utile, căutările tale căpătând abia atunci sens ?! Pentru asta, eu, pe tine, dragule cititor, te sfătuiesc să te interesezi de tot ce se poate clickui în mediul online, indiferent de domeniul tău de activitate, chiar dacă nici măcar nu are legătură cu acesta; ba din contră, tocmai în această ultimă ipoteză, e chiar indicat să fii și mai dornic să absorbi toate informațiile ce stau la doar un click distanță de tine, ocazie cu care te poți dezvolta pe alte paliere ale vieții care, până atunci, nici măcar nu ai fi bănuit vreodată că ai ajunge să te intereseze.

Tot așa, un prieten, al cărui domeniu de activitate nu avea nicio legătură cu search-urile sale online, a ajuns să citească un articol despre optimizare seo arad, unde se discuta despre serviciile de SEO oferite unei firme din Arad, orașul său natal, astfel că s-a hotărât, la rândul său, să-și încerce norocul pe acea piață nișată, motiv pentru care le-o solicitata profesioniștilor realizarea unui magazin online, iar acesta s=a dovedit a fi un real succes.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: