Buchet de mireasă – sfaturi și sugestii

11 aprilie 2014 la 8:40 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , ,

buchet mireasa alidesign

Indiferent de cercul de prieteni frecventat, cineva se căsătorește. Nu tocmai subit, dar, cel puțin pentru mine, cam curând. Alegerea lor, hotărârea lor, la urma urmei, viața lor e în joc. La fel ca oamenii cu copii mici și drgălași, unul mai deștept ca altul, cei care au nunta anul acesta, doar despre asta vorbesc. Ați observat că am zis ”cei” și nu ”cele”, tocmai pentru a nu mă război direct cu domnișoarele viitoare mirese. Nu le tachinez prea tare pentru că sunt conștientă că, într-un viitor ce momentan se vede incert (cel puțin pentru mine, care-s cam Atemporală în perioada asta), cu siguranță și eu voi fi la fel, pentru că mă cunosc, astfel că știu că, fiind pasionată de toate demersurile pe care le fac în viața mea, la fel, și atunci, mă voi înfierbânta și voi turui cât e ziulica de lungă despre micile detalii care vor încununa cu succes ”ziua cea mare”.

Am tot văzut buchete  pentru mirese, fie că din poze, fie chiar reale, cu ocazia celebrării marii uniuni maritale. Mare tam-tam cu fiecare buchet în parte, oricât de simplist or ide sofisticat ar fi fost. Un lucru e cert: fiecare mireasă, cum era și de așteptat, are propriile preferințe, care trebuie satisfăcute de urgențe, dar acest lucru nu și fără a se apela la perfecționism, căci, în caz contrar, miresuca se transformă într-o Mireasă Monstru, ca-n emisiunea celebră Bridezilla, cea care sep oate viziona pe postul Euforia Tv.

Totuși, indiferent de tendințe, de moda impusă de nu știu ce starletă, fiecare femeie ar trebui ca, până la vârsta măritișului, să-și facă cât de cât o idee despre gusturile sale în materie de flori, o mare contibuție aici având-o domnii. Astfel, indicat ar fi ca mireasa să se gândească, mai întâi de toate, la acele elemente florale cu care ea rezonează, care i se potrivesc ei, personalității, dar și stilului său personal de a se manifesta în public. Așadar, o floare exotică, nu va completa prea bine ținuta unei fete gingașe și sfioase, în vreme ce un crin sau o cală nu vor reliefa niciodată o personalitate vulcanică. Evident, ornamentele sălii, papionul mirelui și celelalte elemente de decor trebuie, la rândul lor, aliniate și ele, pe linia aceluiași bun gust, ca cel prezentat și demonstrat cu ocazia alegerii unui buchet de mireasă, recomandabil de la www.alidesign.ro, site ce nu mai necesită vreo prezentare suplimentară, fotografiile fiind mărturii vii ale profesionalismului, stilului și clasei de care angajații dau dovadă în vederea ajutorării miresei pentru pregătirea unei nunți de vis, așa cum merită fiecare femeie care se respectă, care pune preț pe nevoile, dar mai ales pe plăcerile ei păcătoase și personale.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: