Idei de Paste

4 aprilie 2014 la 10:40 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , ,

papuci rosii

În urmă cu puțin timp, vă povesteam despre rochia de banchet a viitoarelor domnișoare absolvente, mai ales că marele eveniment e pe zi ce trece tot mai aproape, motiv pentru care, la rândul meu, cugetând că trebuie să mă mobilizez și să-mi aleg și eu rochie, am constatat că, de fapt, alt eveniment e mult mai apropiat pe axa temporală.

Prinși cu ale noastre, de viața noastră, cea de zi cu zi, am uitat de Paște, ne-a scăpat din vedere că, în câteva săptămâni, marea sărbătoare a creștinilor se va produce, dar, până atunci, până să ne interesăm noi de preturi pantofi de ocazie, trebuie să avem în vedere chestiuni mai urgente, mai stringente, de care ne izbim de atât timp. Astfel, odată cu creșterea temperaturilor în termometre, cu soarele care ne încântă și descântă, ar fi mai bine să ne preocupe alegerea unor balerini rosii, că tot dau ei bine alături de culorile tradiționale ale sărbătorii deja amintite. Imaginați-vă și voi, dragi băieți, cânt mergeți la udat la fete, conform obiceiului, și domnișoara vă oferă, drept recompensă, un ou roșu, iar voi, de rușinați ce sunteți, plecați capul în pământ și așa cum vă coborâți privirea, observați papuceii ei roșii, ocazie cu care, rapid, în minte, vă veți putea formula un compliment drăguț care, atent plasat, va atrage niște zâmbete garantate din partea domniței. Ce spuneți, pare o idee bună, nu? Mai ales că, știm cu toții, femeia, cochetă cum e, se aranjează și se pune la punct nu doar, așa cum afirmă, pentru bunul său plac, ci și pentru a reuși a smulge niște laude, în special din partea bărbatului pe care vrea să-l impresioneze și-n ochii căruia vrea să fie mai frumoasă decât este ea în realitate.

Iar în ceea ce le privește pe domnișoare, în fuga lor pentru cumpărături, pentru toate cele trebuincioase pentru marea sărbătoare, în cazul în care nu au deja, o idee bună ar fi click-uitul după mocasini online, că tot sunt foarte practici și, pe deasupra, mai și dau bine, completând frumos o ținută casual, numai bună de străbătut labirintul orașului.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: