Suflet de artist

27 martie 2014 la 1:24 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

chitarist

Se spune despre femei că, mai înainte de toate, ele trebuie seduse intelectual, ademenite cu gesturi, cuvinte care să le trezească o pasiune nebănuită, pe care nici măcar ele nu știau că o dețin, pentru ca, ulterior, să urmeze băratul spre fericirea în doi. La rândul lor, domnii, ajungând, în cele din urmă, să conștientizeze acest mic șiretlic, fac tot ce le stă în putință pentru a suci mintea domnițelor, care abia așteaptă să fie îndrăgostite, căci starea asta iubăreață le face bine nu doar la interior, ci mai ales la exterior, acolo unde se observă cel mai bine.

Femeia, o ființă cu un simț al proprietății foarte dezvoltat, se va pricepe  întotdeauna să expună calitățile deținute de partenerul ei. Asemeni unui artist mândru de opera sa, de munca depusă cu atâta dăruire, se va infatua și va spune clar, răspicat și tare ” bărbatul meu”. Posesivitatea nu i se va citi doar în cuvinte, ci în special în fapte, prin postura cu care-și laudă iubitul și modul în care alege să-l laude, să îl prezinte lumii întregi, subliniind cu fiecare ocazie acele mici detalii care fac totul să conteze, care îl pun pe el mai presus, înaintea tuturor celorlalți masculi care roiesc în jurul femeii.

El, bărbatul, măgulit de situație, va sta în umbră și se va bucura de toate laudele care, de altfel, i se și cuvine, va profita de ocazie și se va lăsa adulat, periat și frumos prezentat. El știe că tot ceea ce face e pentru și în legătură cu ea, frumoasa lui parteneră, așa că, acum, e timpul să aibă și el puțină recunoștință din partea ei, mai ales dacă ea alege să o facă foarte sonor, în mod public, etalându-i calitățile precum ale unui exponat rar, prețios și valoros.

Probabil vă întrebați de unde știu eu toate astea, nu-i așa ?! Ei bine, să zicem că, în varii ocazii, profitând de momentele propice, pe care el le-a făcut să fie așa, dragul și scumpul meu iubit, într-un mod foarte artistic, a ales să ne încânte auzul, mie și celorlalți auditori, cu cântecele sale cântate la chitara acustica, ale cărei note le-a învățat rapid, uitând parcă faptul că, pe la începuturile sale, pe când era doar un puștan, care nici abia făcuse cunoștință cu lumea muzicii, a artistului ce avea să devină, a pornit și el, ca orice novice, de la lecțiile de bază, pe care le-a învățat de la prietena lui de nădejde din acele timpuri: chitara clasica.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: