Cum să te îmbraci la banchet

20 martie 2014 la 4:36 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | 3 comentarii
Etichete: , , , , , , ,

cosmetice profesionale

În perioada imediat următoare, magazinele, dar și rețelele de socializare, vor fi împânzite, mai mult ca sigur, de tinere dornice să cheltuiască banii părinților, operațiune urmată, mai apoi, de dovezi grăitoare de la sine: pozele de pe Facebook. Nu că asta ar fi o noutate, însă, de astă dată, ocazia e una specială: banchetul de la finalul anului școlar, fie că e vorba de școala gimnazială, liceu, sau chiar facultate. La un moment dat, fiecare domnișoară trece prin cel puțin unul din astfel de momente, iar cele mai studioase le bifează chiar pe toate 3, într-o succesiune logică, la distanță de 4 ani între ele, respectiv 3, pentru facultățile la care, la nivel licență, studenții au de frecventat cursurile doar 3 ani de zile.

Cum găsirea unei rochii potrivite unei astfel de ocazii poate fi un adevărat maraton, în care magazinele de specialitate să fie luate la puricat, umeraș cu umeraș, încă o dată, mamele își găsesc utilitatea practică, versată și de necontestat, ochiul lor critic fiind foarte apreciat în momentul în care, emoționată, fiica se întoarce de la cabina de probă și etalează ceea ce se vrea a fi ”rochia visurilor” ei.

Mai apoi, odată achiziționată rochia, pe placul atât al mamei, cât și al fiicei, dacă la capitolul pantofi, treburile merg relativ repede, având în vedere că, cu un pantof clasic, nu se prea poate greși, indiferent de ocazie, accesoriile necesită ceva mai puțină experiență, căci rafinamentul, clasa și bunul gust nu se nasc așa, de pe o zi pe alta, ci se formează, de-a lungul timpului, prin diverse încercări, de la cele mai discrete, la cele mai îndrăznețe, mai extravagante. Astfel, pentru a nu epata acolo unde nu se cuvine, pentru a nu cădea în penibil, în funcție de rochie, de pantofi, de tot ceea ce ține de aceste două piese principale, dar și de geanta asotată ținutei, accesoriile se aleg și în funcție de momentul zilei, dar și de locația în care va avea loc marele eveniment. Tot așa, pentru alegerea de cosmetice profesionale, cel mai indicat ar fi să se apeleze la o persoană acreditată, de regulă la angajatul unui astfel de salon, care, prin munca sa, rezultată din portofoliul pe care a ajuns să și-l întocmească, să poată oferi garanția reușitei, a calității, deci a satisfacției totale în ceea ce o privește pe clienta doritoare.

Reclame

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Eu cred ca esti in urma cu stirile. In 2014 fetele umbla cam 95 % dezbracate, asa ca….un fir de ata e suficient…

  2. Acuma fetele au dileme mari de genul „Cum sa te dezbraci la banchet” sau „Cum sa te imbraci ca sa te dezbraci mai usor la banchet”, nu cum sa te imbraci. 😉

    • Sau „cum sa sug pula la banchet” , „cum sa il las sa ejaculeze in mine dar sa nu raman gravida”, din astea…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: