Petrecere surpriză pentru cei mici

22 Februarie 2014 la 10:35 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | 1 comentariu
Etichete: , , , , , ,

petrecere pentru copii

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi în care lăsăm egoismul la o parte și, înainte să realizăm, constatăm cu stupoare că nu mai suntem noi pe primul loc, nici chiar pentru noi înșine. Acela e momentul în care ființele alea mici și minunate intră și ne invadează spațiul personal, iar intimitatea pare deja un deziderat desprins din basmele fraților Grimm. Totuși, deși uneori am vrea să nu avem așa multe responsabilități pe cap, să ne mai permitem, măcar din când în când să lenevim, să nu ne muncim pra mult gândurile, vedem că de copii nu avem cum să ne ascundem, chiar dacă adesea jucăm împreună ”cucu-bau”. Astfel, în viața reală, adultul mereu va fi de găsit atunci când situația va fi de așa natură încât prezența lui se va dovedi a fi imperios necesară.

Ne concentrăm așadar toate acțiunile spre a-i bucura pe cei mici, a le crea amintiri frumoase, de care, în timp, odată cu trecerea anilor peste noi, pruncii să își amintească cu drag și să realizeze, la rândul lor, de ce e un părinte în stare pentru binele copilului său. Niciun părinte nu își dorește ca al său copil să cunoască greutățile încă din fragezii ani ai prunciei, sau, dacă s-ar putea, chiar să nu ajungă niciodată să dea cu adevărat de greu, să se confrunte cu viața  aspră și nemiloasă, care adesea nu ține cont nici măcar de faptul că sufletele inocente, care nu au nicio vină pentru faptul că s-au născut, nu au ales asta voluntar și îi lovește din plin, pe unii irecuperabil, creându-le traume de care uneori nici nu mai scapă vreodată.

Ne străduim, ca oameni mari, competenți, care, dacă vor, pot și vor reuși, să le asigurăm copiilor un climat familial cât mai prietenos, în care să se dezvolte armonios și în care să crească spre fericirea ochilor noștri, dar, de ce să nu recunoaștem, și pentru orgoliul nostru personal, ei fiind, practic, oglinda măiestriei noastre, ca părinți. Uite așa, cu fiecare ocazie, facem în așa fel încât copil nostru să creadă pentru cât mai mult timp în basmele cu prinți și prințese, în care, la naștere, fiecare suflet ce vine în această lume, primește drept cadou de bun venit, de la ursitoare, o soartă bună, care să îl ajute ori de câte ori va dori să facă ceva pentru sine, pentru suflețelul său mic și pur.

Deși facem tot ce ne stă în putință, nu mereu e și suficient, sau, cel puțin, nu întotdeauna planurile ne ies așa cum am preconiza noi de la început. Pentru asta, din fericire, la câteva click-uri distanță, avem www.infinityevents.ro, care ne stă la dispoziție ori de câte ori vrem să organizăm o petrecere surpriză, indiferent de ocazie, pentru prichindelul nostru și prietenii săi. În compania personajelor din desenele animate, clasice sau moderne, alături de ursitoarele prietenoase, frumoase, dar, mai ales, simpatice și cu priză la copii și părinți, atât gazdele evenimentului se vor simți bine, dar, mai ales, invitații principali: copii. Uite așa, cu costuri relativ puține, avem distracție garantată, cu mic cu mare, în ton de sărbătoare.

Anunțuri

1 comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. asta da surpriza!!:))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: