Reduceri de primăvară – haine și încălțăminte

15 februarie 2014 la 9:53 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , , , ,

rochie-alisha-~-albastru-i195132-3

Vine, vine primăvara și nu doar natura se îmbracă în straie de sărbătoare. Cu astă ocazie, domnițele au ocazia să-și  etaleze, din nou, priceperea, de fapt, măiestria, căci, aici, vorbim de o adevărată artă, aceea de alcătuire de ținute și de accesorizare a acestora. Evident, împătimitele într-ale shoppingului vor întrezări, și de această dată, o nouă oportunitate de a-și reînnoi șifonierul, chiar dacă sunt, de asemenea, conștiente că vor trebui să apeleze la contul de economii. Dar, la urma urmei, ce femeie nu merită să se cadorisească, ea singură, cu rochii de zi, pe care să le poată schimba, în funcție de diferitele evenimente la care participă peste zi ? Ar fi de-a dreptul nedrept să privăm femeile de acest lux necesar, dar, mai rău ar fi ca ele să nu profite de fiecare zi pe care o au la dispoziție, pentru a se simți bine, pentru a epata și, de ce nu, a lăsa o impresie plăcută privitorilor.

Odată stabilită, cel puțin în linii mari, ținuta, e imperios necesar a se avea în vedere și o pereche de pantofi dama, căci, în fond, o costumație nu e completă dacă nu e perfectă, din cap până în picioare. În funcție de preferințele fiecărei purtătoare în parte, dar și de durata de timp în care urmează a fi încălțați, pantofii trebuie tratați cu maximă seriozitate, căci alegerea nepotrivită ne poate costa mai mult decât o durere fizică, ce riscă a ne strica toată buna dispoziție de a mai participa la eveniment până la capăt.

Dacă, totuși, în viața de zi cu zi, sunteți adepta unui stil mai degajat, în care să vă puteți mișca în voie, spre relaxarea dvs. generală, nici măcar o pereche de blugi nu v-ar strica. Și aici, din nou, diversele modele, dar și branduri, vă vor face cu ochii, indiferent de magazinul în care urmează să vă pierdeți și să vă simțiți ca o prințesă răsfățată, așa cum, de altfel, meritați.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: