”Vreau să mă las de fumat !” – cel mai des întâlnit target

4 februarie 2014 la 3:25 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

smokemania

Fiecare dintre noi, are cel puțin un prieten, care susține că plănuiește, la modul cel mai serios, să se lase de fumat, din diverse motive, mai mult sau mai puțin subiective. Oricum, acesta este cel mai des întâlnit scenariu, în afara cazului în care, persoana ce susține ”- Am un prieten care . . .”, nu vorbește chiar despre ea însăși.

Ideea e că, mai devreme sau mai târziu, cu toții auzim diverse scuze, pretexte pentru care fumătorii eșuează în planul lor măreț de a se dezvăța de acest prost obicei, degenerat într-un viciu periculos. Profesori la dat sfaturi, corigenți la aplicarea lor, în practică – asta ne caracterizează, indiferent de ce parte a baricadei ne-am afla, fumători sau nu.

Dezamăgiți de ineficacitatea tentativelor repetate, ne pierdem elanul și începem să ne complacem în situație, trăgând cu nesaț din țigară, din cauza frustrărilor acumulate. Trist ! Însă, înainte de a ne lăsa păgubași, trebuie să ne informăm, să simțim că am făcut tot ceea ce depindea de noi, pentru a ne dezvăța de fumat. Evident, chinurile prin care trecem, până la a obține efectiv rezultatul dorit, doar un fumător înrăit le poate aprecia, precum și faptul că, la tot pasul, ispita este veșnic prezentă.

Totuși, fumătorii nu trebuie să uite de planul lor, căci pe piață au apărut diverse soluții alternative, care, la urma urmei, analizate în detaliu, pot fi un punct viabil de plecare. Astfel, aducerea în discuție a minunilor intitulate ” tigari electronice ”, nu mai reprezintă pentru mulți dintre noi o reală noutate, căci, cu toții cunoaștem, din ce în ce mai mulți fumători, care trec de la clasicele țigări, la cele electronice.

În cele ce urmează, în mod succint, vor fi prezentate doar câteva dintre avantajele unei țigări electronice, în eventualitatea în care, în încercarea de a vă lăsa de fumat, v-ați gândit să o luați în considerare.

Așadar, iată AVANTAJELE ȚIGĂRILOR ELECTRONICE:

–       Nu fac fum, ci funcționează pe bază de abur

–       Nu au mirosul specific tutunului înnecăcios

–       Nu ard, așa că nu veți mai risca să distrugeți diverse materiale din cauza neglijenței și a scrumului de țigară clasică. Cu această ocazie, veți spune un călduros ”Adio!” scrumului.

–       Cu ele, se poate fuma chiar și în locurile publice, unde fumatul (normal, obișnuit) este în mod categoric interzis

–       Nu conțin monoxid de carbon

–       Nu sunt transportatoare de toxine în corpul uman

–       Aspect modern, ușor de întreținut, asamblat, respectiv transportat.

–      Utilizatorul, în funcție de nevoi și preferințe, alege dozajul de nicotină pe care îl dorește pentru țigara sa electronică.

–       Alimentare USB

–       Număr de inhalări considerabil mai mare decât cel dintr-o țigară obișnuită.

Având în vedere toate cele expuse mai sus, dacă încă nu sunteți convins, ca fumător, de proprietățile și avantajele țigărilor electronice, ar trebui să le testați, măcar o perioadă de probă, pentru a vedea impactul și efectul unei țigări electronice, nu doar asupra organismului, ci și a bugetului personal, alocat, până acum, achiziționării tutunului, respectiv cartușelor de țigări clasice.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: