Mai acordă-ți o șansă, dar asigură-te că nu e ultima !

30 ianuarie 2014 la 10:42 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | 4 comentarii
Etichete: , , , ,

33

Te apasă grijile, nu știi ce și cum să mai faci pentru a scăpa de ele. Oriunde te-ai uita, încotro te-ai îndrepta, inevitabil, ajungi să dai de ele. Te-ai săturat, nu mai poți și, colac peste pupăză, ți se pare că toate, dar absolut toate, ți se întâmplă numai și numai ție. Culmea, ca tot acest fiasco să fie complet, nimeni nu te înțelege. Ce soartă crudă, parol !

Toate astea-ți sună cunoscute ?  Înseamnă că e cazul să faci ceva, să începi să schimbi ceea ce te nemulțumește și să cauți ceea ce te motivează pentru a face să-ți meargă ție bine. Deși îți pare greu să crezi, nu, nu ești egoist/ă. Fă în așa fel încât să îți place iar viața ta, să fii mulțumit/ă cu ea, iar toate celelalte se vor alinia, nu ca planetele alea de la horoscop, care, pur și simplu, parcă se încăpățânează să ni se împotrivească, nouă, tuturor.

Stai seara pe laptopul tău, din camera ta întunecoasă și te gândești la ziua de mâine. Ți-o imaginezi și caști leneș. Te-ai cam duce la culcare, dar, acolo, de regulă, nu te va aștepta ceva prea palpitant, așa că agonizezi, în continuare, pe rețele de socializare, pe care, oricum, numai socializare nu are loc. Ai vrea să se întâmple, ca din senin dacă s-ar putea, ceva extraordinar în viața ta, care să te scoată din lâncezeala în care te complaci acum. Da, ai vrea, te cred că ți-ai dori din suflet, dar doar asta nu e suficient, așa că pune mâna și fă pentru tine, acum și aici ! Nu te mai mulțumi să citești poveștile altora de pe Facebook, alege să o scrii pe a ta, în felul ăsta nu doar că vei avea amintiri mai încolo, dar vei avea și cu cine să le împărtășești.

Nici asta nu merge ? Nicio problemă. Până și așa ceva își găsește, într-un final, rezolvarea, așa că nu dispera, cumva, cumva, trebuie să fie bine, sigur vei avea tu grijă de asta 😉 Dacă, totuși, nimic, dar chiaaaaar nimic, nu funcționează, îți mai rămâne un singur lucru de făcut și, dragă, pentru asta, trebuie puțină schimbare de perspectivă, așa că, ia-ți cheile, fă plinul, calcă pedala și nu te opri până nu-ți găsești liniștea de care ai atât de tare nevoie. A, nu ai mașină, nici măcar un prieten care să împartă o noapte cu tine, pe drumuri ? În cazul ăsta, mai întâi de toate, dă o raită pe anunturi autodel și, abia după aceea, fă toate cele de mai sus ! Enjoy, darling ! 😉

Reclame

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Asta e o oda adusa increderii. Ar fi trebuit scrisa cu lidere bolduite. :))
  Dar pe mine m-a convins. Chiar mi-am cautat cheile de la masina pt a ma oferi ghid de circumstanta oricarei prietene, dar mi-am adus aminte ca zace, saracuta, sub un maldar de zapada. Dar nu cedez. Sunt hotarat sa-mi iau lopata pt a o scoate la lumina. Telefonul poate suna in orice clipa. :))

  • Ori sunt eu prea convingătoare, ori tu prea ușor de convins :)) în oricare din cazuri, mă bucur că am reușit 😀

   • eu cred orice. :))))
    dar nu sunt usor influentabil
    curat paradox :))))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: